Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



01.04.2009

Polyp v děloze, mykozy, Hpv vir

Dobry den pan Jonas, dovolila by som si Vas poprosit o radu a pomoc. Mam 34 rokov, mam stastne 6 rocne manzelstvo, deti zatial nemame. Odkedy zijem v Cechach ( 3.5roka), tak mam neustale nejake gynekologycke problemy( caste mykozy, nakaza HPV virom s bunecnymi zmenami na cipku - zatial bez chirurg.zakroku ale som castejsie sledovana) Aktualny problem po poslednej preventivnej prehliadke - polyp v deloze velkosti 1.6cm ( sprevadzany spinenim posledne 3mesiace). Kedze moja lekarka navrhuje chirurg.zakrok v celk.anesteze a ja este nemam deticky ,velmi som sa toho zlakla a radsej by som najprv skusila alternativnu liecbu. Ziadne lieky neberiem, iba v pripade vagin.mykozy.Naposledy som lieky dokonca vymenila sa Tea Tree gel a pomohol tak dobre ako lieky. Posim Vas teda o radu, ci je mozne polyp v deloze liecit bylinkami popripade ci je to riesenie aj na vlekle problemy s vagin.mykozami. Posledne roky mavam aj bolesti hlavy a zavrate ale je to sposobene autohavariou a kedze ziadny neurolog zatial ziadne riesenie mojho problemu nenasiel, spominam Vam aj tento moj problem s ktorym zijem a snazim sa si ho skor nevsimat.Za odpoved Vopred dakujem.

Hezké dopoledne, pomoci by Vám měla kombinace bylinných směsí na pročištění organismu a na ženské orgány a koupele a domácí bylinnou mast z mateřídoušky. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682.


Související dotazy



HPV virus, pálení a výtoky

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Je mi 36 let a byl mi potvrzen HPV virus. Navíc mám neustále pálení a výtoky. Prosím o radu a doporučení, zda-li bude možné se této neduhy zbavit. Moc děkuji za odpověď. A.


Poděkování za léčbu dysplazie čípku a silného chronického zánětu - HPV infekce

Dobrý večer pane Jonáši, slíbila jsem Vám sesumírovat vývoj mých obtíží, tak píši.... Takže... závěr července 2011 pro krvácení z čípku kontrola na gynekologii, při vyšetření silné kontaktní krvácení z čípku, odběr cytologie i histologie, laboratoř ukázala v obou případech dysplazii čípku a silný chronický zánět způsobený HPV infekcí. Standartní medicína nabízí pouze konizaci čípku. Po domluvě s lékařkou nasazeny Vaše čaje - na pročištění a na ženské orgány, sedací koupele a preparát Indonal partner (2 balení-cca 3 měsíce) a hlíva ústřičná. Omezila jsem dost sladké a začala si rovnat věci v hlavě a měnit své zaběnhuté vzorce myšlení a chování...(... největší práce) Po měsíci kontrola, při vyšetření již žádné kontaktní krvácení, proto lékařka souhlasila v pokračování v bylinné kúře, konizace odložena, zaznamenala detailně viditelné předrakovinové změny na čípku, aby je mohla po třech měsících porovnat. Ko po 3 měsících v závěru listopadu 2011 - ?. Žádné kontaktní krvácení při vyšetření, dle lékařky drobné změny k lepšímu viditelné již při vyšetření, odebrány stěry na cytologii, výsledek- normální nález. Po dohodě s lékařkou a s Vámi tedy budu pokračovat v byliných čajích a koupelích, v závěru listopadu nasazen ještě preparát gesavit. To je vše, děkuji mnohokrát za Vaši pomoc a jedeme dál... Hezký večer


Polyp v děloze, silná krvácivá menstruace

Dobrý den, je mi 36 let a nedávno půl roční kontrole, kdy mi byl diagnostikován myom, mi při další kontole nyní bylo řečeno, že mám korporální polyp v děloze o vel. 23mm a mám jít,co nejdříve na HSK s resekcí polypu. Během menstruace má silné krvácení a mimo ní neustále pobolívání v podbřišku a v bederní části. Prosím o váš názor. Děkuji a přeji hezký dnešní den. Marešová



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.