Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



27.04.2011

Otěhotnění, konizace a cysta na čípku, pomalé spermie

Dobrý den ,pane Jonáš,obracím se na Vás s prosbou ,zda se v našem případě najde řešení pomocí Vašich bylinek.S manželem jsme spolu 9-tým rokem ,manželovi je 37 let a mě bude v červnu 40 .V listopadu 2010 jsem se začala hormonálně léčit v Teplicích v Pronatal Nord.První léčba byla pozastavena kvůli nedostatečnému množství oocytů.V dubnu tohoto roku jsem opět započala léčbu ,podařilo metodou IXI oplodnit jedno vajíčko,které bylo pomocí embryotransféru do mě vloženo .Bohužel 11-tý den po tomto úkonu jsem začala špinit a následně i krvácet, oplodnění se nezdařilo.Ještě pár informací,které by pro Vás mohly být užitečné :Manžel v 17 letech po operaci cysty na varleti, jeho spermiogram není příliš dobrý (bohužel přesné údaje nemám).Laicky nám bylo vysvětleno,že spermie jsou živé,leč zmatené-jako by nevěděly,kam mají směřovat ;).Já jsem po konizaci čípku,nynní s malou cystou na něm. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď ,s pozdravem Jana Staňková.

Hezký den, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu a na ženské orgány. Vhodná je i domácí bylinná mast z jitrocele a ženské bylinné sedací koupele. Pro manžela jsou vhodné bylinné směsi na pročištění organismu a na cévy, klouby a ledviny. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



21.01.2007 - Kategorie: Cysty | Cysty na vaječníku | Ženské problémy

Cysta Bartoliniho žlázy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor ohledně cysty Bartholiniho žlázy. Cysta se objevila opakovaně (2x). Lékařka mi doporučuje operativní odstranění Bartholinské žlázy. Co byste mi doporučil? Děkuji za odpověď.


Gynekologické záněty, konizace děložního čípku, myom, streptokok B

Dobrý den, chtěla bych požádat o pomoc. Už jsem naprosto zoufalá. Několik let trpím gynekologickými záněty vyústilo to až tak daleko, že mi byl diagnostikován streptokok B, těžká dysplazie děložního hrdla (jsem po konizaci děložního čípku) a intramurální myom. Dvakrát jsem samovolně potratila. Je mi 33 let a s partnerem se snažíme o miminko tedy rádi bychom se snažili. Už si ani nedokážu představit jestli je nějaká naděje se dát zdravotně zase dohromady.


Neplodnost,otěhotnění, pomalé spermie,bolestivá menstruace

Dobrý den pane Jonáši, mám dotaz ohledně neplodnosti, kterou s partnerem už několik let řešíme. Podstoupili jsme veškerá vyšetření, ja i laparoskopii.Partner má špatný spermiogram, ale lékaři nás ujištují, že to není tak zlé. Ja jsem podle nich vpořádku. Podstoupila jsem dvakrát IVF a vždy neúspěšně.Pár dní po transferu to bylo vpořádku a pak přišla bolest v kříži a krvácení. Takový průběh mývám i při menstruaci. Chtěla bych vědět, jestli tomu můžu i touto cestou pomoci. Děkuji za odpověd. Lucie



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.