Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



21.06.2011

Rýma u dítěte, streptokok, alergie, laryngitida

Dobrý den, dcera má pořád rýmu, když ji byl rok, měla laryngitidu. Druhou měla letos v únoru, ve věku 4,5 roků. Léčila se antibiotiky na streptokoka pneumonii. Rýmu má stále. Byli jsme na alergologii, má zvýšený hystamin. Starší dcera 15 let je také alergik. Děkuji Vám za odpověď. Děkuji Stuchlíková J.

Hezký den, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu a na cévy, klouby a ledviny, a na odhlenění. Vhodná je i domácí bylinná mast z jitrocele. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



12.06.2011 - Kategorie: Alergie | Alergie na roztoče | Zahlenění, rýma

Alergie na roztoče, astma u dítěte, zahlenění, rýmy

Dobrý den,prosím o radu ohledně mého synovečka-4 a půl roku.Do 4 let byl úplně zdravý,nyní od ledna měl neustále rýmu a kašel.Když bylo chladněji,zlepšilo se to.Ale teď zhruba od konce dubna kašel,rýma,stížené dýchání.Lékař nasadil antialergikum a ventolin sirup.Po dobrání byl asi tak týden v pohodě,ale znovu se to ohlásilo-kašel,rýma,špatné dýchání.Opět lékař a znovu nasadil antialergikum,ventolín a kortikoidní čípky.Po této léčbě se mu ulevilo.V pátek byl na odběru krve,čekáme na výsledky.Chtěla bych vás poprosit,zda by se synovečkovi dalo ještě nějak pomoci,aby nemusel kortikoidy brát.Víme,že když není zbytí,musí se dát,ale pro tak malý organismus je to velká zátěž.Moc děkuji za odpověď Simona


Atopický ekzém, ekzém na chodidlech, alergie

Dobrý večer, je mi 35 let,mám dvě děti a od dětství se trápím s ekzémy a alergiemi. Nyní již pátým rokem trpím chronickým, mokvavým ekzémem na chodidlech obou nohou. Je to velmi bolestivé a již jsem vyzkoušela leccos a nic. Byla jsem v lázních, u moře, u homeopata. V podstatě nic nefunguje. Mohu vás poprosit o prvotní radu? děkuji Lucie


Motání hlavy u dítěte,zahlenění,rýma, bolest hlavy

Hezký den pane Jonáši,
mám s dovolením tři dotazy. První - synovi jsou necelé čtyři roky a cca od jednoho roku trpí kinetózou (náš laický názor, jelikož zvracívá při cestování autem). V poslední době si často stěžuje na intenzivní motání hlavy, kdy kromě auta, kde mu vadí i jen změna směru jízdy - zatočení, má problémy také např. při dětské hře Kolo mlýnské (i při pomalém pohybu), dále při pohledu na televizi, kde se něco zatočí nebo i když se jen chová a mírně se s ním otočíme. Často se kvůli tomuto i rozbrečí.
Druhý dotaz - po poledním nebo nočním spánku, začne po probuzení intenzivně polykat a někdy se z tohoto i dávivě rozkašle a ozývají se z něj „žbluňkavé“ zvuky. Pravděpodbně má problémy se zahleněním.
A poslední dotaz - již po druhé v tomto roce onemocněl, pravděpodobně virózou, se stejným průběhem - má velký dávivý kašel, kdy se během takového záchvatu často nemůže ani nadechnout, vše je provázeno rýmou, bolestí hlavy a tepletou, která ale ustupuje, kašel a rýma přetrvávají - na toto musel mít bohužel nasazeny antibiotika.
Je prosím možné na výše uvedené nasadit bylinkou léčbu? Pokud ano, byl bych nesmírně vděčný a rád bych bylinky nebo směsi u Vás zakoupil, případně prosím o doporučení a postupy na všechny tři dotazy.
Mnohokrát děkuji Radek Tesař



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.