Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



19.10.2011

Noční můry, bolesti žaludku a ucpaný nos, zahlenění

Dobrý den pane Jonáši,
obracím se na Vás ještě jednou s prosbou o pomoc pro mého desetiletého syna. Několik let ho trápí noční můry a málokdy spí tedy nepřerušovaně, ve škole často trpí na bolesti kolem žaludku, což připisuji nějaké neuróze. Ucpaný nos má prakticky od svých tří let, většinou zhoršení přichází v zimě, kdy dýchá jen pusou, nosní sliznici mívá oteklou tak, že nosní průduchy nejsou průchodné. Myslím si, že jde o nějaký chronický zánět v dutinách, což se ale na ORL nikdy nepotvrdilo. Mohl byste mu doporučit nějaké bylinky? Mockrát děkuji. Míla M.

Hezký den, jak jsem již psal podobně jako pomočování i noční můry nejsou onemocnění, ale spíše psychická slabost. žaludek a jeho bolesti samozřejmě souvisí s nočními můrami. Je to špatná stravitelnost chování ze svého okolí. Doporučil kombinaci bylinných směsí na odhlenění, pročištění organismu, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



26.08.2010 - Kategorie: Dětské nemoci | Pomočování

Noční pomočování

Dobrý den,pane Jonáši.Mám dotaz,týkající se mého syna 13.6.91. V dětství trpěl nočním pomočováním,veškerá vyšetření ,včetně týdení hospitalizace,končili léky proti tvrdému spánku a dop.pitného režimu. V pubertě kolem15let problém zdánlivě ustal. Nyní opět zjištuji,že hlavně v případě vypití většího množství tekutin(chodí s kamarády na pivo)se v noci neprobudí. Odmítá o tom se mnou mluvit,tak jen peru a převlíkám.. Ráda bych mu pomohla,ale nevím jak.Děkuji za radu. M.


19.10.2011 - Kategorie: Dětské nemoci | Pomočování

Noční pomočování a problémy s očními víčky

Dobrý den pane Jonáši,
má semiletá dcera má problémy s nočním pomočováním asi tak 3x do týdne, spí velmi tvrdě, nevzbudí ji nutkání na močení. Musím předeslat, že jsme v rodině hledali příčinu v psychice, je hodně citlivá, ale nic jsme nenašli. Televizi téměř nesleduje, v rodině na ni nekřičíme. Kromě tohoto problému má neustálé potíže s očními víčky, které jsou po ránu takové "nakrabacené", že oční záhyby vždy přes noc téměř vymizí a buď obě nebo jen jedno víčko je jaksi "spadlé" až k řasám. Tento problém nemívala, netuším, co s tím. Poradil byste nám prosím. Děkuji. Míla M.


24.09.2008 - Kategorie: Dětské nemoci | Pomočování

Noční pomočování u dítěte

Dobrý,můj syn 5-ti letý syn se v noci počůrává, spí tak tvrdě, že ho čůrání probudí v momentě kdy je počůraný.Po odstranění nosní mandle letos na začátku července se pomočování po dobu prázdnin ztratilo. Přesně se začátkem nového školního roku, při nástupu do školky se zase vrátilo.Do školky chodí syn moc rád, moc se tam těší a když pro něho přijdu nechce jíst ani domu.Děkuji za odpověď Zářecká


Nosní mandle, rýma, zahlenění

Dobrý den,
ráda bych se na Vás obrátila s dotazem. Mám sedmiletého syna, u kterého se neustále opakují rýmy a zahlenění. Jiné problémy nemá. Myslím si, že se jedná o zvětšenou nosní mandly. Děkuji Jana H.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.