Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



29.11.2011

Motání hlavy u dítěte,zahlenění,rýma, bolest hlavy

Hezký den pane Jonáši,
mám s dovolením tři dotazy. První - synovi jsou necelé čtyři roky a cca od jednoho roku trpí kinetózou (náš laický názor, jelikož zvracívá při cestování autem). V poslední době si často stěžuje na intenzivní motání hlavy, kdy kromě auta, kde mu vadí i jen změna směru jízdy - zatočení, má problémy také např. při dětské hře Kolo mlýnské (i při pomalém pohybu), dále při pohledu na televizi, kde se něco zatočí nebo i když se jen chová a mírně se s ním otočíme. Často se kvůli tomuto i rozbrečí.
Druhý dotaz - po poledním nebo nočním spánku, začne po probuzení intenzivně polykat a někdy se z tohoto i dávivě rozkašle a ozývají se z něj „žbluňkavé“ zvuky. Pravděpodbně má problémy se zahleněním.
A poslední dotaz - již po druhé v tomto roce onemocněl, pravděpodobně virózou, se stejným průběhem - má velký dávivý kašel, kdy se během takového záchvatu často nemůže ani nadechnout, vše je provázeno rýmou, bolestí hlavy a tepletou, která ale ustupuje, kašel a rýma přetrvávají - na toto musel mít bohužel nasazeny antibiotika.
Je prosím možné na výše uvedené nasadit bylinkou léčbu? Pokud ano, byl bych nesmírně vděčný a rád bych bylinky nebo směsi u Vás zakoupil, případně prosím o doporučení a postupy na všechny tři dotazy.
Mnohokrát děkuji Radek Tesař

Hezký den, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu, na odhlenění. Vhodná je i domácí bylinná mast z jitrocele a dětské bylinné sedací koupele. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



Rýma,zahlenění ,nosní mandle

Dobrý den, 4-leté dceři má být v listopadu pro opakované infekty odstraněna nosní mandle.Dýchá převážně ústy,chrápe,rýma bývá zahoustlá,hlenovitá.Prosím o doporučení jiné metody řešení tohoto problému. Děkuji za radu a Váš čas. S pozdravem pěkného dne Cicková Z.


zahlenění, kašel, čepy na mandlích

Dobrý den, během posledních 2 let jsem asi 6x onemocněla - čepy na mandlích, kašel, teploty, velké zahlenění. Léčba vždy antibiotiky. Bojím se, že se to bude pořád opakovat, bojím se dalších antibiotik. Děkuji za radu.


13.10.2011 - Kategorie: Dráždivý kašel | Zahlenění, rýma

zahlenění, rýma, dráždivý kašel, teplota

Dobrý den, prosím o radu , dvouletá dcera má již 2 měsíce  rýmu kterou neumí ještě vysmrkat takže ji zůstává  a sedá v krku  před tím měla teploty které jsme srazily po té silný dráždivý kašel hlavně v noci po 4 týdnech nemoci přeléčena antibit.  a sinupret týden ale hleny ji stále trápí a drží se v krku potřebovala by se odhlenit, děkuji mnohokrát za odpověď Levíčková



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.