Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



08.02.2012

Oslabení imunity, záněty močových cest, záněty průdušek

Dobrý den, prosím o radu s následující situací.Vloni v březnu jsem měla dosti komplikovaný porod, který nakonec skončil sekcí.Tři měsíce nato jsem musela opět do nemocnice, na laparoskopickou operaci cysty na vaječníku.Od té doby mám problémy s imunitou, stále marodím, ať jde již o virozy, střevní chřipky, záněty průdušek či močových cest, stále se cítím velmi unavená, slabá a bez energie.Zkoušela jsem různé vitamíny, doplňky stravy, utratila tisíce za to, aby se můj zdravotní stav zlepšil, ale stále bez výsledku. Samozřejmě jde i o to, že jelikož mám malé dítě, nemůžu si pořádně odpočinout a vyspat se, ale bohužel je tato situace již pro mě neúnosná i psychicky. Jaké byste mi prosím poradil bylinky či bylinné směsi?Děkuji moc za odpověď.V.M.

Hezký večer, Veroniko, doporučil bych Vám na bylinky na močové cesty a ledviny a nervan a na průdušky. Pokud byste si přála pomoci a bylinné čaje namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Časté záněty močových cest, E-coli

již 6 mesíců trpím na zanět moč.cest,v součastné době beru autovakcínu a dnes jsem opět musela k lékaři.pořád se mi objevuje ve výsledcích jediný bacil,e-coli.moc vás prosím o radu.jsem z toho zoufalá!!!


Porucha imunity - bolení v krku, lehké zimnice, bolení v uších, nepřetržitá rýma

Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu.Již cca asi 5 letmám problémy s imunitou.Snadno bych to identifikovala, tak (co kolem mě projde to chytnu), už jsem z toho opravdu nešťastná. Mám neustálé potíže tipu: bolení v krku,lehké zimnice,občas teploty kolem 37,bolení v uších,nepřetržitá rýma a pocit vyčerpanosti.Navštívila jsem spoustu lékařů, imunologů a zkusila jsem hodně tipů léčby. Brala jsem různé imunopreparáty.Výsledky na alergologii prokázali pouze alergii na kočky, ale já jsem si jistá, že alergické projevy mě vyvolávají i mnohé jiné věci( prach asi nejvíce). Z čeho mám obavy je mé laboratorní výsledky prokazují neustále stejný obraz i po tolika druhů léčeb. Protože pracuji jako zdravotní sestra, tak na problém koukám trochu jinak než laik a opravdu mám strach jestli se tento stav dá nějak změnit, nebo jestli se s tím musím smířit, že to, už nikdy lepší nebude a asi největší stach mám z toho, zdali se to nemůže zvrhnout v leukémii. Děkuji za Vaší odpověď. Martina


Záněty průdušek, opakovaná rýma, dusivý kašel, zahlenění

Dobrý den pane Jonáši,obracím se na Vás s prosbou o radu, jak pomoci své tříleté dcerce, která trpí na záněty průdušek. Již ve 3měs.inj.penic.Jaro podzim nemoc,rýma,dusivýkašel,zahleněnost.Dlouhod. užívá(od 2 let)Aerius,od 2,5 let navíc Ecobec,Ventolín a od3 let navíc BronchoVax.Alergie neprokázána.Při nemoci jí navíc dávám běžně dostupné léky na kašel a rýmu.Také dlouhodobě užívá několikery homeopatika.Už nevím co mám zkusit, aby mě tak často nemarodila,většinou to začne tak, že ofoukne,vodnatá rýma,do 2dnů štěkavý kašel,prokašle i celou noc nebo žačne žlutou rýmou a kašel se dostaví až po 3-4dnech,v obou případech většinou bez teplot. Velice Vám předem děkuji za radu. S pozdravem Lucie J.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.