Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



16.03.2012

Chronický zánět ve vlasech a ekzém

Dobrý den, prosím moc o radu. Již rok mě trápí ekzém ve vlasech, doktorka řekla, že jde o chronický ekzém. Zasahuje i do obličeje, obočí a celkově mě velmi svědí kůže, ve vlasech zvlášť. Předepsané léky či šampony zaberou na chvilku, pak se problémy opět vrátí. Jsem si jistá, že příčina je vnitřní, jen nevím odkud pramení. Děkuji za odpověď. M.K.

Hezký den, Moniko, doporučil bych Vám bylinky na pročištění organismu, směs vlasovonehtovou a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Atopický ekzém, maštění vlasů

Dobrý den, od narození trpím atopickým ekzémem, který se mi přesunul hlavně do oblasti loketních jamek a krku. Žádné masti ani léky mi výrazně nepomáhají. Poslední rok se mi taky začaly hodně mastit vlasy. Prosím o radu, jak zmírnit tyto problémy. Děkuji. Studentka Dana, 21 let


Seboroická dermatitida,padání vlasů

Dobrý den,již 10let mě trápí problém s pletí červenání,šupinky kolem nosu ,obočí,někdy i za ušima a ve vlasech.S tím i padání vlasů.Prosím o nějakou radu.Děkuji.


Strupy ve vlasech, padání vlasů

Dobrý den, je mi 39 a asi před 3-4 roky mi začaly výrazně padat vlasy. Lékařka mi zjistila sníženou fci štítné žlázy, po nasazení léků (Euthyrox) se problém upravil (dnes beru 5*100 a 2*50). Asi rok jsem měla klid a potom vlasy začaly opět padat a trvá to dodnes (asi 1,5roku). Poslední výsledky štít. žlázy mám v pořádku (výsledky z 1/12). Před 2 měsíci mě výrazně začala svědit pokožka hlavy a udělaly se mi na ní strupy (nejvíc na vrchu a bocích a objevil se ekzém u uší). Když se škrábu, sypou se mi lupy, pokud do vlasů nešahám, lupy na oblečení nemám. Na podzim jsem brala Evocaps od Finclubu a na padání vlasů mi pomohl, začala jsem ho brát znovu, ale na pokožku to nezabírá. Lékařka na kožním mi napsala Belosalic, ale vlasy mi po něm padají, tak ho nepoužívám. Za dobu co mi vlasy padají jich mám min. o polovinu méně než jsem mívala, dělají se mi kouty a na vrchu hlavy mi prosvítá pokožka. Budu Vám velice vděčná, pokud mi poradíte co s tím.
Děkuji za odpověď.
A. Hrdá



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.