Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



30.05.2012

Zánět průdušek a rýma s kašlem u dětí, alergie na roztoče a na pyly u dětí

Dobrý den, můj 1,5 roční syn trpí často na záněty průdušek. Vždy mu začne rýma a pak po asi dvou dnech kašel a na konec je z toho zánět průdušek, Letos ho měl již 3 krát a dvakrát jsme byli hospitalizováni v nemocnici. Dokotorka nás posílá na alergo, tak uvidíme. Chtěla bych Vás, ale poprosit o nějaké bylinky. Můj starší syn 4,5 roku je alergický na roztoče a pyly, a také má dost často rýmu a kašel, bere aerius, ale v období pylů to teda moc nezabírá. Jestli by byly nějaké bylinky i na alergii, tak bych byla moc ráda. Děkuji za odpověď.

Požehnaný den, doporučil bych Vám pro syny na oslabenou imunitu, a na rýmu s kašlem bylinky na pročištění organismu, na odhlenění. Vhodná je i domácí mast jitrocele a dětské bylinné koupele podporující imunitu. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Akné, astma, imunita dětí

Dobrý den, alergoložka mi diagnostikovala astma. nechci se smířit s tím, že mám brát tolik léků. také trpím akné. Dále bych chtěla posílit imunitu svých pětiletých holčiček, které jsou často nemocné. Děkuji za radu.Lenka Kaperová


Atopický ekzem, astma, alergie na potraviny, pyly, zvířata, roztoče

Dobrý den.Můj syn má od 3 měsíců atopický ekzem,astma a alergie na potraviny,pyly,zvířata,roztoče.Zkoušela jsem různé koupele a úpravu stravy,pomohlo to na chvíli nebo vůbec.Poradíte?


Hemofil ve výtěru, nachlazení, kašel

Náš 5-letý syn bojuje již druhý rok s neznámou alergií. Léčíme se zatím bez úspěchu v alergo poradně, kde provedly aergenní testy včetně potního a zátěžového, odběry krve, opakované výtěry z krku. Všechny až na výtěr z krk byly negativní. Alergická reakce v podobě silné vyrážky po celém těe se objeví vždy v souvislosti s nachlazením a kašlem. Užívali jsme autovakcínu hemofila, který mu byl objeven ve výtěru. Změnu zatím nepozorujeme, naopak jsme byly na pohotovosti se svědivou vyrážkou hlavně v obličeji, ale i na ostatních částech těla. Byly mu do žíly aplikovány kortikoidy, což se nám již přestává líbit. Vyrážka je vždy červená, vystouplá a slévá se. Prosím o radu co vyzkoušet, protože již nevíme co dál. Předem děkuji za odpověď.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.