Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



01.06.2012

Oslabená imunita u dětí, rýma a kašel, streptokok a pneumokok

Dobrý den, mám 4-letého syna, který již od 1,5 půl má neustále rýmu, kašel, nehlazení. Byli jsme na imunologii, kde nám bylo oznámeno že má streptokoka,pneumokoka a další zvířátka. Syn je očkován prevenarem již od 6 měsíců-první vakcína. Na Imuno mu udělali autovakcínu. nic nepomáhá a syn, který chodí necelý rok do školky nemá nikdy celý měsíc bez potíží. dnes bere Imugamin Effective pro děti tbl.60 Tribox.
Děkuji Hanzlíková

Požehnaný den, doporučil bych Vám pro syna na oslabenou imunitu, a na rýmu s kašlem bylinky na pročištění organismu, na odhlenění. Vhodná je i domácí mast jitrocele a dětské bylinné koupele podporující imunitu. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bylinky na hemofila u dětí, rýma a kašel, horečky

Dobrý den, prosím o radu. Můj 7letý syn měl zvětšenou nosní mandli. Na podzim loňského roku mu píchali ouško od Té doby už jsme měli permanentní rýmu a kašel. V prosinci mu ve výtěru našli hemofila. Dostal ATB. V lednu nás čekala operace nosní mandle, dostal opět ATB přes výkon, protože ve výtěru byl opět Hemofil. Po operaci se jeho stav výrazně zlepšil,ale pořád pokašlával. Nedalo mi to a šla jsem na ko výtěr-opět Hemofil a ATB na 10 dni. Jinak bez potíží čí teploty. Po dobrání ATB byl 3dny ve škole a viroza horečka rýma kašel. Ve výtěru Hemofil. Další ATB mu již nedali, že se to může i samo zlepšit. Opět jsme byli týden ve škole a po týdnu horečka, rýma a s bolavým ouškem jel se synem manžel na pohotovost. Píšu ve chvíli, kdy jsou v nemocnici, už jsou opravdu zoufalá. Děkuji moc za radu.


19.04.2012 - Kategorie: Bolesti v krku | Krevní obraz | Streptokok v krku

Bylinky na streptokoka v krku a na zvýšené ASLO

Dobrý den,, již 3. rok mám problém se streptokoky v krku.Teprve po roce potíže ustoupily,beru autovakcínu,cítím se dobře, ale při poslední kontrole bylo zjištěno opět vysoké Aslo. Vyzkoušela jsem toho opravdu hodně / lichořeřšnici, lapacho, hlívu ústřičnou /.Už nevím, jak se toho  zbavit. Děkuji za odpověď .   


Zahleněné dítě, rýma a kašel

dobry den,muj 4lety syn ma uz tak od listopadu kašel,ne suchy pekne odkašlava,ma ho po behaní...ne cely den i v noci nekašle,ale ma pořad rymu a ted mel zanet v obou uších...ryma kašel pořad trva..je hodne zahleneny tak bych chtela poradit jak ho odhlenit...dekuji kamila



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.