Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



18.10.2012

Bylinky na plíseň nehtů, na vysoký tlak a na štítnou žlázu

Dobrý den, prosím o radu. Již dlouho mě trápí plíseň nehtů na rukou i nohou. Léčila jsem se na kožním, různé masti, vody, i antibiotika, nic nepomáhá. Mám postiženo čím dál více prstů. Užívám léky na vysoký krevní tlak, štítnou žlázu. Poslední dobou mě trápí bolesti zad a nohou. Děkuji za radu. Přeji hezký den. Jarka.

Požehnaný den, Jarko, doporučil bych Vám bylinky na plíseň nehtů a na vysoký tlak a štítnou žlázu v podobě směsí na vysoký tlak, a směs vlasovonehtovou, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bylinky na uzly na štítné žláze

Mám shluk uzlíků na pravém laloku štítné žlázy velký kolem 3cm. Potíže v této oblasti  nemám žádné, jen s různými klouby ( kolena, ramena, kyčle). Jsem čerstvě po operaci krční páteře a nyní je mi doporučována operace těchto uzlů. Myslíte, pane Jonáši, že je nevyhnutelná? Na bylinné čaje či masti je pozdě? Děkuji za odpověď.
Anna W.


10.04.2012 - Kategorie: Vysoký a nízký krevní tlak

Bylinky na vysoký krevní tlak

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zdr. stavu mé dcery, má vysoký krevní tlak je jí 16 a tlak před nasazením léků 160/120 to je docela hodně, léky 1/4 lokrenu denně, byla na všech vyš. a nic jí nezjistili, dr. řekla, že by to v jejím věku mohlo být psych. rázu a že by se obrátila na Vás. Proto se obracím na Vás prosím pěkně, co by jste ji doporučil nebo jestli bychom se k Vám nemohli objednat díky za info Bognerová. již jednou jsem Vám psala ohldedně mého zdr. stavu a hodně mi to pomohlo ještě jednou díky Bognerová


Zácpa, nedoslýchavost, plísen na nehtech, nadváha a vypadávání vlasu

Dobrý den, našla jsem Vaši poradnu a protože jsem přírodní člověk,prosím Vás o radu a pomoc, ráda bych se vyléčila s pomocí bylinek. Mám vysoký krevní tlak ( 135/90), trpím zácpou, nosím brýle a poslední dobou (1 - 2 roky)se mi zrak zhoršuje, levé ucho slyší o cca 30% hůře než pravé, zhoršují sei  vlasy ( vypadávají) a na nohou se objevuje nehtová plíseň, občas i nakonec sleze celý nehet. Je mi 60r, jsem vegetariánka, nekouřím a poslední rok aktivně cvičím. Ještě potřebuji shodit cca 10 kg ( mám 75 kg), ale to zvládnu aktivním cvičením a jídelníčkem. Co byste mi, prosím, poradil? Děkuji moc a zdravím Vás Milena Š.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.