Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.02.2013

Bolesti svalů a trnutí rukou, suchý kašel a bušení srdce

Dobry den,chtela bych Vas poprosit o radu.Hned po probuzeni mě bolí cele tělo.V noci mě budí trnuti rukou.Neurolog mi předepsal Secatoxin forte,pomohlo mi částečně.Navic mě dlouhodobě bolí levý kloub, trne, bolest prostřeluje do nohy i zad.Na rengenu nejsou změny.Dlouhodobě me take trapi suchý kašel a buši mi srdce a to i v klidu. Je mi 40let,potiže mam hlavně posledni 2roky.Děkuji za radu. 


Požehnané úterý, doporučil bych Vám bylinky na bolest svalů a na trnutí rukou, na suchý kašel a na bušení v podobě směsí proti kašli, a nervan, a na cévy, klouby a ledviny. Vhodná je i domácí bylinná mast z rozmarýnu. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



12.12.2012 - Kategorie: Bolesti kloubů | Klouby a svaly

Bolest a ztuhlost kloubů na rukách

Asi 2měsíce trpím ztuhlostí a bolest kloubů na rukách. Doktor mi dal nějaké prášky,ale nezabírají. Moc prosím o radu- Děkuji Eva S.


Suchý a dráždivý kašel

Dobrý den, moje známa asi dva měsíce kašle. Není nemocná. Kašel je suchý a dráždivý. Může to být i něco z psychikou?
Co byste jí poradili? Děkuji


Únava, bolesti svalů a hlavy, problémy s peristaltikou

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o pomoc při řešení mých obtíži. Je to již dvanáct let, co jsem byla operována - byla mi provedena kompletní hysterektomie. Asi osm let jsem podstupovala hormonální substituční léčbu. Poté pro stupnující se problémy typu bolesti hlavy, nespavost, jsem jí přestala užívat. Pak jsem se pokusila užívat některé náhradní přírodní prostředky - např.klimakterin - ovšem bývalo mi po nich dosti zle, hlavně jsem měla problémy s peristaltikou. Po celou dobu - ted od operace - jsem pozorovala zhoršování mého zdravotního stavu. Špatné trávení, silné bolesti střev, časem se přidaly bolesti zad, svalů. Do svých asi čtyřiceti let jsem nepozorovala vůbec žádné alergické reakce u sebe, nyní - je mi 42 let - se mi docela špatně dýchá při pobytu v přírodě, vadí mi vůně cibule, laku, atd. Neustále jsem unavená.
V průběhu popsaných let jsem několikrát navštívila klasické lékaře - vždy byly krevní testy naprosto v pořádku, při ultrazvukovém vyšetření - kvůli střevním problémům - bylo zjištěno, že mi nefunguje žlučník, ale není zánětlivý, bylo mi taky řečeno, že následkem operace mám na střevech srůsty. Jinak nic zhoubného, či jinak ,,nemocného,, . Obvodní lékař mi nakonec doporučil navštívit psychiatra, či psychologa - učinila jsem a několik měsíců se pokoušela odstranit své problémy tedy tímto způsobem, ač jsem nevěřila, že by tato cesta byla ta pravá. Výsledek - problémy přetrvávají.
Sama jsem se snažila upravit jídelníček - snídám ovesné vločky, jogurt,  nejím uzeniny, ani žádná dochucovadla. Piji bylinkové čaje, hodně vody - tedy obyčejné, miluji zeleninu a ovoce, jím docela málo masa. Takto se stravuji minimálně tři roky. Nekouřím, nepiju.  Rodinné vztahy - absolutně si nemůžu stěžovat. Moc děkuji za odpověd, hezký den Radka



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.