Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



31.03.2013

Neustálá vaginální mykóza a kvasinky, svědění konečníku a deprese

Dobrý den, již delší dobu mě trápí neustálá vaginální mykóza (od začátku prosince 2012 doposud). Dle doktora kvasinky. Spolu s mykózou se mi objevilo neustálé svědění konečníku. Zkoušela jsem různé masti, čípky, výplachy,... vše, co mi gynekolog doporučil a přesto nenastala VŮBEC žádná byť jen nepatrná změna k lepšímu. Neustále pociťuji sucho v ústech, jazyk mám bíle povleklý. Také se mi postupem času k těmto obtížím přidružily obtíže s trávicím traktem (tlak na konečník bez odchodu stolice, zácpa, jindy časté chození na stolici, plynatost). Nálady mám dosti proměnlivé, jsem často podrážděná a přepadají mě deprese. Také jsem neustále unavená. Různá vyšetření (vzorek stolice, stěr z konečníku, několikero odběrů krve, sigmoideskopie,...) neobjevila co by mohlo být příčinou mých obtíží. Nikdo mi ještě nezkoumal moč, zda by tam se něco nemohlo objevit. Protože i když se nejedná o ranní moč, je po celý den spíše sytě zbarvená a především čpící. Mohl byste mi prosím Vás poradit co s tím? Napadá Vás nějaká příčina mých obtíží? Předem děkuji za odpověď V.

Požehnané Velikonoční pondělí, doporučil bych Vám bylinky na neustálou vaginální mykózu a na svědění konečníku plus na deprese v podobě směsí na pročištění organismu a na ženské orgány, a nervan. Vhodná je i domácí bylinná mast z měsíčku a ženské bylinkové sedací kouepele. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



Opakované mykózy a gynekologické problémy

Dobrý den,obracím se na Vás protože už moc nedůvěřuji své gynekoložce, již zhruba půl roku mě trápí opakovaně mykózy, nejdříve jsem měla masivně enter.fecalis, ten zmizel až po 3.antibiotikách, pak jsem střídavě brala antibiotika (už asi 3 x), pak stále Macmiror a Clotrimazol.Trápí mě bolest břicha-lékařka říká že mě bolí děloha, také jsem měla menší cystu,která tam pak při kontrole už nebyla, občas mě bolí v kříži, hygienu dodržuji, sexuální život už s manželem skoro žádný nemáme, jsem z těch problémů už celkem na nervy, lékařka mi dá vždy další léky a tím to končí.Něco jsem si přečetla o kandidóze ale nevím jak se dá zjistit, mám to lékařce říct? Já jím ráda sladké, ale hodně to teď omezuji,úplně přestat nedokážu (za den mám teď tak kostičku čokolády a tak 2 lžičky cukru v nápojích) také odmala nejím maso.Je mi 31 let, mám 2 děti, nyní jsem na MD s roční dcerou.Mám strach aby mi doktorka něco nezanedbala, např,. nějaký myom atd.Děkuji moc za Vaši odpověď.


Svědění konečníku a zácpy, poševní výtoky

Dobrý večer Pane doktore.již delší dobu mě svědí konecník.odčervení nepomohlo, mam z vnějsku malinky výstupek.a něco jako výtok.také trpím zácpami, občas poševními výtoky.Prosim o radu a přeji krásný včer a dobrou noc Předem dekuji za Vaši odpověd..Pavlína 


Svědění konečníku, záněty a výtoky pochvy

Dobrý den,cca před 1měsícem jsem měla střevní chřipku a od té doby mě trápí nepříjemné svědění konečníku(který se zvýrazní hlavně v noci v době spánku) a stále se opakující záněty, výtoky, pochvy,nekouřím,nepiji,nejsem obézní,moje strava je celkem vyvážená,mám sedavé povolání(ale celých 8.h. v kuse neprosedím),podle dostupných informací( z netu) jsem vyčetla,že by to mohli být hemeroidy či roupy?Hygienu dodržuji pravidelně a na alergii netrpím.Mohl by jste mi prosím poradit co by to mohlo být a jak se popsaným problémum účinně zbavit.Předem děkuji za odpověď a Váš čas.H.H.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.