Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



22.05.2013

E-coli v moči a streptokok v pochvě

Dobrý den, moc prosím o radu ,mám tento problém. Pálení a řezání v pochvě, zjišťěn streptocok, přeléčen maxmirorem, dále časté nucení na močení, po vymočení pálení, občas bolesti na pravé straně močové trubice táhnoucí se až k pupku. Provedena cystoskopie, zjištěna zúžená močová trubice a bakterie e coli, využíváno balení nitrofurantoinu, přidán urovaxom, beru brusinky a piju brusinkový čaj, takřka bez efektu. Když něco vypiju,chodím každých 10 minut močit a močím poměrně velké množství tekutiny. Připadám si jako v začarovaném kruhu, nevím už, kde mě vlastně pálí,jestli v močové trubici nebo v pochvě. Mám z toho už i psychické problémy, a protože pracuji jako učitelka, má to nepříznivý vliv na mou práci. Děkuji. J. M.

Požehnaný pátek v Kristu, doporučil bych Vám bylinky na e-coli v moči a streptokok v pochvě v podobě směsí na pročištění organismu a na ženské orgány. Vhodná je i bylinná jitrocelovo-mateřidoušková mast. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



Bylinky na E-coli v moči a v pochvě, pálení a řezání

Dobrý den, od dětství trpím na záněty močových cest. Nyní již 10 měsíců kojím a zřejmě vlivem oslabené imunity jsem jimi onemocněla opět. Rozborem moči byla zjištěna bakterie e-coli, po přeléčení ATB zmizela, pro změnu se objevila v pochvě. S přestávkami citím pálení, někdy i řezání, hlavně před a po vymočení, stačí např. abych snížila příjem tekutin. Předem velice děkuji za odpověď, M.


Streptokok v pochvě a E.coli v moči, výtoky

Dobrý den.Mám 7mi měsíční dceru,která už dva měsíce trpí na výtoky z pochvy.Výtok je vždy zelený.Má i zvýšené PH v moči a z moče jí byl zjištěn slabý streptokok a bakterie E.coli.Nepoužívám žádné vlhčené ubrousky,ani jí už nekoupu,pouze sprchuji.Prosím o radu,jak jí výtoku zbavit.Dělala jsem jí sedací koupele v hypermarganu a v řepíčku.Vždy jí to pomohlo pouze na pár dní,poté se jí výtok opět vrátil.Z čeho ten výtok takhle malé dítě může mít?Byli jsme už i na gynekologii,pani doktorka jí vzala stěry,ale ve stěrech se nikdy nic nenašlo.Provedla výplach betadine,který jí pomohl také krátkodobě,poté se jí výtok vždy vrátil.Děkuji za odpověď.


05.05.2013 - Kategorie: Streptokok v pochvě

Streptokok ve vagíně

Dobrý den.Chtěla bych Vás poprosit o radu jak se zbavit streptokoka ve vagině.Už přes rok mě trápí streptokok ve vagině.I přes veškerou léčbu se mi vrací.Moje paní doktorka mě chce poslat do nemocnice na imunologii, kde by mi měli připravit léčbu přesně namíru.Raději bych vyzkoušela přírodní léčbu a posílila svůj imunitní systém. V součastné době procházím velkým stresem a léčím se s depresí.Můj imunitní systém není nic moc.Děkuji za radu. S pozdravem a přáním pěkného dne Jitka. 



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.