Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



03.07.2013

Krev v moči a bolesti zad

Dobrý den pane Jonáši, ráda bych se k vám objednala na vyšetření. Kvůli nepřestávajím bolestem v zádech jsem se objednala k lékaři a našli mi krev v moči. Kromě toho se mi zvýšila teplota a bolelo mě i v krku. Jsem sice objednaná na urologii, ale mám i jiné neduhy, tak si myslím, že bude nejlepší, pokud vás navštívím. 

Požehnaný čtvrtek v Kristu, doporučil bych Vám bylinky na krev moči a na bolesti zad v podobě směsí na pročištění organismu a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



03.04.2013 - Kategorie: Bolesti zad | Klouby a svaly

Bolest zad a léčba skrze léčivé byliny

Dobrý den pane Jonáši, přítel má už přes půl roku problémy se zády, které se objevily z ničeho nic. Bolesti se stupňovaly, nakonec ho p. doktorka poslala na 10 dni do nemocnice na kapačky, nepomohlo to. Nevíme si rady, tak se chci zeptat, jestli neporadíte, co s tím. Přtel má teprve 30 let a doktoři mu říkali, že má záda jako kdyby mu bylo o 20 let více. Ráno se sotva zvedne, musí se rozchodit....prosím poraďte. Děkuji


Glomerulonefritida a krev moči, vysoký tlak

Dobrý den pane Jonáš, obracím se na Vás s prosbou o radu. Jedná se o mého syna-45 let. Před 10 lety zjištěna zúžená moč.trubice a krev v moči.Během té doby provedena několikrát cystoskopie, vždy zjištěna krev v moči. Neléčen, propuštěn jako zdráv.Při prevent.prohlídce v zaměst. zjištěn vyšší TK-léky. Před 3 roky obv.lékař poslal na nefrologii - vysoká hladina bílkoviny, vysoký TK. Nasazen Prednison. Po půl roce zlepšení, Prednison ex. Po dalším půl roce (leden 2013) se začaly výsledky vyšetření opět horšit. Nasazen opět Prednison, začaly otoky nohou. Ani po vysoké dávce diuretik (Furon 3tbl denně) otoky neustupovaly. Nyní je syn v nemocnici, dostává diuretika do žíly.Zase však je vyšší kreatinin. Chtějí mu provést biopsii ledvin (byla by již druhá) nevíme zda neodmítnout. Ohledně diety nedostal žádná doporučení. Doma pije ledvinové čaje a tibetskou houbu. Jestli lze takhle na dálku nějak poradit, něco doporučit budeme Vám velice vděčni. Už si zoufáme. Na shledanou R.G.


Žlučníkový kamínek a nadýmání, krev moči a zvonění v uších

Dobrý den, prosím o radu. Pro urputné nadýmací potíže(téměř ze všeho) mi byl na sonu zjištěn kamínek ve žlučníku 8mm. Dále pak krev v moči a voda v nohách. Do toho se přidalo každodenní zvonění v uších. Můžete mi doporučit nějaké bylinky ke zmírnění těchto obtíží. Velice Vám děkuji.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.