Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.08.2013

Ureaplasma v moči

Dobrý den, právě jsem narazila na Vaše stránky a rozhodla se využít možnosti najít řešení na můj zdravotní problém. Poslední dobou jsem si všimla, že mi otékají nohy, všimla jsem si i jakoby měkkych boulí pod koleny a když se večer svlékám z oblečení, tak mám vidět hluboké otlaky do kůže. Taky se mi dost často bez zjevné příčiny dělají modřiny, zvláště pak na nohou. Posledních pár dní mě pobolívají záda v bederní oblasti, na záchod chodím normálně, piju dost a přijde mi, že stejně i vyloučím. Mám sedavé zaměstnání a všimla jsem si, že často v noci trpím křečemi do nohou. Poslední dobou mi začaly dost padat i vlasy, koupila jsem si kůru v lékárně, kterou užívám cca měsíc a půl a zatím bez výsledku. Taky stačí, když jsem trošku víc unavená, tak se mi hned udělají čepy na madlích. Léčila jsem se dlouho na urologii, našli mi ureaplasma v moči, ale po xy antibioticich me jich stejně "nezbavili", tak jsem tam přestala chodit. Vždy jsem tam skončila kvůli bolesti při močení, někdy jsem měla i krev v moči. Teď žádné takové problémy s močením nemám, jen se teď obávám, abych neměla zánět ledvin. Přestala jsem brát antikoncepci i všechny další léky a vitamíny, nějak cítím vnitční potřebu "vyčistit" si organismus. Prosím poraďte mi, nechci zase dalši léky a antibiotika a lítání po doktorech s nejasným výsledkem. Děkuji moc a přeji krásný zbytek dne. Jana H.

Požehnané pondělí v Kristu, Jano, doporučil bych Vám bylinky na ureaplasmu v moči v podobě směsí na pročištění organismu a na močové cesty, a nervan.  Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



29.01.2013 - Kategorie: Ureaplasma | Ženské problémy

Ureaplasma a cysty na vaječnících, natékání obličeje a rukou, bolest kyčlí a kolen

Dobrý den Potřebuji pomoct.Déle než pět let mě cpou antibiotika na Ureaplasmu. Nic nepomáhá a všichni gynekologové na mě koukájí skrz prsty a nevědí co se mnou.Vyzkoušela jsem už úplně všechny. Celou dobu mě provází únava a to i když nedělám nic náročného.V noci se musím třikrát převlékat, protože se strašně potím. Mám cysty na vaječníkách, které čas od času prasknou a po čase se udělají znovu. Vždy dorostou do pěti centimetrů. Poslední dobou mi začal natékat obličej a ruce. Někdy i nohy a také mám bolesti kyčlí  a kolen.Momentálně mám zánět na kotníku a to jsem si nic neudělala.Začala jsem vidět mlhu na obě oči, střídá se to a pak to zmizí.Moč mám svítivě žlutou jako by v ní bylo nějaké barvivo.Začínám mít podezření že to spolu souvisí.Jaký je váš názor? Máte zkušenosti s vyléčenou ženou s těmito problémy?Je mi 26 let.   Předem děkuji za odpověď.


Ureaplasma a streptokok v pochvě

Dobrý den mám již podruhé problémy s ureaplasmou a streptokokem v pochvě,i po užívéní atb. pálení a stále přetrvává a provázejí mne i bolesti břicha ráda bych Vás požádala o návrh léčby a užívání bylin.Děkuji za odpověď.
S pozdravem Lenka Troupová.


09.05.2012 - Kategorie: Pohlavní nemoci | Ureaplasma | Ženské problémy

Ureaplasma masivně a bylinky

Dnes mi po dlouhých vyšetřeních zjistili masivní ureaplasma. Je možné využít na lečení i přírodních preparátů? Dostala jsem antibiotika Ciplox na 25 dnů. Děkuji.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.