Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



18.10.2013

Bolesti břicha a nadýmání

Dobrý večer, již cca 2 roky denně trpím velmi nadmutým břichem, většinou v odpoledních a večerních hodinách, spojeným s velkou plynatostí břichomě bolí hlavně odpoledne po jídle a pak večer. Jde o problém, který mě dost obtěžuje jak v osobním životě, tak i v práci. Nemůžete mi prosím poradit jak bych tento problém měla řešit? Děkuji Petra

Požehnanou sobotu v Kristu, Petro, doporučil bych Vám bylinky na bolesti břicha a proti nadýmání v podobě směsí na pročištění organismu, a na trávení, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Bolesti a křeče břicha, nadýmání a vyčerpanost

Dobrý den už 8 let mě trápí křeče v břiše,nadýmání a bolest pod levým žebrem. Nemohu nic jíst držím přísnou dietu jsem psychicky vyčerpaná.Všechna vyšetření mám negativní.Chtěla bych žít bez bolestí.


Bolesti břicha a duševní potíže

Dobrý den, již pátý měsíc mě bolí břicho, dole v podbříšku, na pravé nebo levé straně, kolem pupíku, honí se mi bolesti různě po břiše a také mě dost bolí v kříži (ale to už hodně let),též dost plynatost, ale po odejdutí plynu se mi neuleví, po jídle mě špatně není ani se to nezhorší.Jsem dost nervák, zemřela mi sestra vloni na leukémii, táhlo se to 3 roky a to jsem stále brala Neurol. Prošla jsem vyšetřením UZ a CT břicha, zjištěny výchlipky na tl. střevě(ale to prý podle doktora má skoro každý) a degener. páteř i s ploténkami, vyšetření gynek. + UZ dokonce 2x , krev i na markry, vše v pořádku. Skončila jsem i na psych., snižuje mě Neurol teď 2x 1/2 denně a dala mi 1x Miraklide. Prosím, neporadil byste mi něco, aby se zbavila těch bolestí břicha, jsem z toho dost na dně a proto ani ta psychika se moc nezlepšuje. Bude mi 52 let. Též ještě nucení na velkou, jdu tak 2x-3x denně, stolice zformována.


18.04.2013 - Kategorie: Nadýmání, plynatost

Nadýmání, nafouklé břicho, zoufalost

Dobrý den, již několik let mám problém s nadýmáním. Ráno když vstanu jsem v pořádku, ale jakmile příjdu z oběda, nafoukne se mi břicho. Ráno piji teplou vodu a pak jim chleba se sýrem a nebo se šunkou. k obědu si vybírám jídla dietní a večer jen lehká jídla. Problém mi dělá i syrová zelenina i pouhé jablko. Už jsem zoufalá, pořád vypadám jak těhotná. Děkuji a přeji pěkný den.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.