Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



22.02.2014

Silné pocení a štítná žláza, bolesti kloubů a únavový syndrom

Dobrý den. Můj velký problém je v silném pocení (teče ze mě voda, po vlasech vzadu, po krku,na obličeji) při pohybu.Jsem před 5 lety po dlouhodobě nezjištěné borelioze, zjištěno až po 4měsících, z toho problémy - štítná žláza,oči, velké bolesti kloubů, únavový syndrom. Vloni v létě výhřez ploténky. Teď jsem měsíc se léčila s chřipkou a opět z těla teče voda. Prosím pomozte, lékaři nereagují. Poláková

Požehnané dny v Kristu, doporučil bych Vám bylinky proti silnému pocení a na štítnou žlázu, na bolesti kloubů a proti únavovému syndromu v podobě směsí na pročištění organismu, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Vhodná je i domácí bylinková mast z rozmarýnu. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Bylinky na EB virus a na únavu, pocení a bolesti v krku

Dobrý den,loni v říjnu jsem měla opakovaně vleklý zánět průdušek, pak šílené bolesti hlavy (zastydlá rýma), třikrát jsem brala ATB, ale bez výrazného efektu, kolem Vánoc jsem znova nastydla, a začala mně další potíž- nadměrné pocení celého těla, musím se mnohokrát denně převlékat, taky mi začaly bolet žlázy v celém krku, sono vyšetření ukázalo jen zánět, prý žádný nádor.Jelikož mám také sníženou imunitu a chronickou EBV, dostala jsme teď přípravek Imunor, vzala jsem třetí dávku - po týdnu. Ale zatím žádné zlepšení, teď mám zase rýmu, přitom stále kašlu, už jsem ze všeho unavená a nevím co dál. Nekouřím, alkohol nepiju, snažím se jíst zdravě - v mezích mých financí... Pocení hrudníku jsem měla vždycky při nějaké průduškové infekci, teď už to ale trvá strašně dlouho- neexistuje nějaká přírodní doplňková léčba - hrozně mě to obtěžuje, jsem taky velmi unavená,ty žlázy bolí, že sotva otáčím krkem  a nevím už, co dál?
Děkuji za odpověď!


EB viróza - stálá únava, zvýšené teploty, časté chřipky i angíny, noční pocení

Dobrý den pane Jonáši, mám prosbu, je mi 35 let a z podrobného krevního odběru mi byla zjištěna EB viróza (moje příznaky: stálá únava, zvýšené teploty, časté chřipky i angíny, noční pocení). Existuje na ni nějaký lék, event. je vůbec možnost se ji zcela zbavit? Kromě toho mám zjištěnu přítomnost chlamydií v těle. Opakují se mi záněty očí a prodělala jsem zánět plic. Dá se i toto nějak vyléčit? Děkuji moc za odpověď a jsem s pozdravem Jana M.


Otékání nohou, nadměrné pocení a štítná žláza

Dobrý den pane Jonáši. prosím o radu. Mé dceři je 22 a trpí otékáním dolních končetin asi 1,5 roku. Tedy začalo to otékáním kotníků a v této době již cítí otoky i v obličeji, ruce, hlavně po ránu, otoky nohou přetrvávají celý den (nemusí být teplo). K tomu ji doprovází nadměrné pocení, nemusí jít ani o žádnou rychlou chůzi, pohyb stačí běžné oblékání a má krůpěje potu po celém těle. Interní lékař neshledal nic závažného, jediná rada byla snížit hmotnost a zlepšit kondičku, při výšce 175 cm, váha 78. Doporučen Detralex. Léčí se též na štítnou žlázu, kde v dnešní době se výsledky blíží k normálu. Možná mírný stres. Prosím o pomoc. Mockrát děkuji.


Snížená funkce štítné žlázy a bolesti kloubů

Dobrý den p.Jonáš beru letrox 100 a boli me hodne klouby nemluve o přibírání celkem 20 kg.Jsem energická a žádný puclík a moc me tenhle tenstav trápí. Můžete pomoci.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.