Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



22.04.2014

Hyperfunkce štítné žlázy a vysoký tlak

Dobrý den, mám hyperfunkci štítné žlázy a protože mi Thyrozol nezabíral a bylo mi po něm špatně, vysadila jsem ho.Lékař mi sdělil,že bud operace nebo radioaktivní jod. Mám hodně vysoký tlak a nepravidelný srdeční rytmus. Hledala jsem jiný způsob léčby. Šestý den jím jen ovoce a dnes ráno se mi objevil zánět v oku. Dnes jsem narazila na Vaše stránky. Ve 30 letech mi odstranili žlučník. Endokrinolog mi tvrdí, že je jedno, co jím, ale nemyslím si to. Prosím Vás o radu. Děkuji Ilona 

Pán s Vámi, Ilono, doporučil bych Vám bylinky na hyperfunkci štítné žlázy a na vysoký tlak v podobě směsí na vysoký tlak, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Hyperfunkce štítné žlázy

Dobrý den, je mně 49 let a už 3 roky se léčím s hyperfunkcí štítné žlázy. Mám na ní více uzlíků. Beru thyrozol 10 dvakrát denně. Už 2krát jsem měla krev v pořádku, ale jakmile vysadím léky, do 2 měsíců se mně nemoc opět vrátí. Lékař mně doporučuje operaci.  Prosím o radu, Jestli by nebyla možná léčba přírodní cestou. Také mám zvětšenou dělohu. Marie


Hyperfunkce štítné žlázy před operací

Dobrý den, pane Jonáši:-) Tento týden mi opět doktorka sdělila, že mám zvýšenou funkci štítné žlázy, na kterou mi předepsala Thyrozol a chce, abych šla na operaci. Je mi 48 let a již v minulosti jsem Thyrozol brala, ale nepomohl mi, jen jsem hodně přibrala na váze a zvracela jsem z něj. Po přechozeném zánětu srdce v minulosti mám nyní blok na srdci a také jsem již dva roky v klimakteriu, jehož příznaky - návaly, výkyvy nálad a nechuť na sex, mě otravují neustále. Prosím, mohl byste mi pomoci, abych si uzdravila štítnou žlázu, abych nedostala nemoc vypouklých očí? Děkuji Vám moc za odpověď, Lenka:-)


Hypofunkce štítné žlázy, oteklé oči a obličej, revmatoidní artritida a vysoký tlak

Dpbrý den pane Jonáš,obracím se na Vás s prosbou o radu a bylinky na sníženou funkci štítné žlázy a velkou nodózní strumou,která mě dusí.Jsem na smrt unavená,oteklé oči a obličej,přesto,že jím stejně a spíš méně,protože si hlídám váhu kvůli revmatickým kloubům,přibírám.Mám suchou kůži,začala jsem hodně zapomínat slova.Teď mi je šedesát,celý život jsem sportovala.Na revmatoidní artritidu mám Medrol 4g jeden denně,na hypofunkci mi dali před třemi lety Letrox 150,beru půlku.
Přesto,že mi udělali punkci a vytáhli nějakou hnědou tekutinu,nic se nezlepšilo.Začala se zvětšovat levá půlka srdce,ale doktor nic,že je to k věku!Sdrce bije chvílemi hodně rychle,až je mi zle.
Dal mi léky na vysoký tlak.Žádná změna ani po roce k lepšímu.Na ředění krve mi dali Goodasal.
Sehnala jsem si rybí tuk v pilulkách-pro lepší polykání.V posteli mám pocit,že mám na krku utažený obojek a dusím se.Doktorka řekla,že tam mám nějaké uzlíky a tím to skončilo.Zas napsala Letrox 150..Mám přijít za dva roky.Proto Vás moc prosím o radu a bylinky,které by mě toho dušení zbavily.Na čištění a posílení organismu beru gota -kolu čaj a sušený nopálový prášek ráno do vody.Děkuji za odpověď.I.křížová.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.