Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



30.04.2014

Bolest čela nad a pod obočím - zánět dutin

Dobrý den, už 4 týdny se léčím se zánětem dutin, dostala jsem ATB, mukolytika, antihistaminika apod., ale největší problém mi přetrvává a lékařka na ORL už neví jak postupovat v léčbě. Vždy k večeru se mi zvedne teplota na 37,4 a velmi mne bolí čelo nad pravým obočím a pod ním - směrem k oku. Problémem je, že lékařka na RTG zjistila, že na pravé straně mi zcela chybí dutina - patrně se nevytvořila. Levá dutina už je čistá. Lékařka neví jak dál léčit, ale mne místo opravdu hodně bolí a já nevím, co mohu dál dělat, abych si místo uzdravila. Lékařka mne chce případně zaslat na oční, ale já si jsem jistá, že se jedná o nějakou formu zánětu v čele (kosti?), která s mým zánětem ostatních dutin nějak souvisí. Oko není nateklé. Co byste mi prosím radil? Jak mám dál postupovat? Největším problémem je asi ta bolest nad obočím a pod ním u oka. Děkuji.

Pán s Vámi, doporučil bych Vám bylinky na zánět dutin a na bolest čela v podobě směsí na pročištění organismu, a na klouby, cévy a ledviny, a na odhlenění. Vhodná je i mast z levandule. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Bolesti hlavy a chronické záněty dutin

Dobrý den, pane Jonáš. Loňskou zimu jsem prodělala záněty dutin a brala asi 7x atb. Pan doktor na ORL mi sdělil, že je nutná operace,což se mi moc nechce. Nešlo by to léčit bylinkami, pročistit organismus? Předem Vám děkuji za odpověď Zenka


14.05.2012 - Kategorie: Zánět dutin

Bylinky na záněty dutin

Dobrý den,dlouhodobě trpím přes všechna léčení zánětem všech dutin,můj stav se čím dál,víc zhoršuje,nálezy jsou spíše negativní,nemám alergii,prý nemám ani sníženou imunitu,přesto mám silné bolesti hlavy,otoky,také skoro po celé hlavě,mám silný tlak v očích,bolavý nos s malými výrustky,něco jako bradavice,ale bolavé,uleví se mi jen lehce po vysmrkání kapky krve,jako bych měla nějakou přepážku přes kterou mi jde jen voda a hustější sekret je uvnitř,střídají se teploty se zimnicí,stačí na zhoršení si umýt hlavu,nebo i v teplém počasí vítr,beru na tlak rivocor,ibalgin od bolesti,mívám křeče,tak frontin na svalové uvolnění,prodělala jsem operaci karpálu,čeká mě operace hemeroidů a vyhřezlého konečníku,je mi 58 let,dříve jsem bývala skoro zdravá a trochu hyperaktivní všechno jsem stihla,ted se sotva plazím a polehávám,jsem mírně alergická na některé byliny v minulosti mi dělala dobře třezalka,sama jsem ji sušila,mám také mírné potíže s ledvinami a močovými cestami po lécích mi tlak krve rychle klesá,až k mdlobě,pro lékaře jsem už asi otravná,prohlídne mě sice od hlavy k patě,ale o lécích nechce diskutovat.Moc Vás prosím jestli mi můžete alespon poradit,ráda bych ještě trochu žila.Děkuji A.L.


Zánět dutin, bolest hlavy, zahlenění, opakovaná rýma

Dobrý den. Třetí rok se lečím na ORL. Střídavě mívam zanet dutin a dostávám antibiotika. Někdy jdu na kontrolu a podle sona dutin zanet nemám a přesto mi není dobře.Neustále se mi opakuje tento stav:začne mě bolet hlava třeba tři dny a rýmu nemám,jsem unavená a připádí mi jako bych měla dostat chřipku.Pak mě hlava přestane bolet a mám rýmu...za pár dní se rýma stratí ale začne mě bolet hlava a tak je to pořád dokola.Je mi 45 let a jsem z toho nešťastna.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.