Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



21.05.2014

Zánět hrtanu a průdušek

Dobrý den, prosím o radu, již několik let mě trápí časté chřipky, záněty hrtanu a průdušek. Vyléčení trvá vždy dlouho a většinou k tomu mě začnou tuhnout svaly, klouby, krční páteř, točí se mi hlava, třesou ruce, záněty spojivek, svědí kůže. Na mé naléhání mi vloni udělali krevní testy na chlamydie a bylo zjištěno, že jsem je před více lety prodělal, dostal jsem antib.a dál se nic neděje, ale potíže se mi vracejí a spouštěčem je vždy zánět hrtanu, prosím o radu, moc děkuji.

Pán s Vámi, doporučil bych Vám bylinky na zánět hrtanu a průdušek v podobě směsí na pročištění organismu, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přál pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



18.07.2011 - Kategorie: Opakované virózy | Virová onemocnění

Nateklý krk a chronický zánět dutin

Dobrý den,můžete mi poradit,už rok mam problemy hlavne od jara do podzimu s nateklým krkem a bolestmi hlavy jakoby chronický dutiny.Stříkám si sprej do krku i do nosu,pomůže to ale pak se to zas vrátí.Někdy mívám i zvýšenou teplotu a hodně se potím.Také mě často bolí v krku ale je fakt že jsem kdysy prodělala mononuklozu. Děkuji moc za radu.S pozdravem Ilona


Opakované virózy, chronické záněty v krku a zvrásněné mandle

Hezký den, je mi 25 let, při výšce 185cm mám hmotnost cca 65kg a jako malý jsem často trpěl na záněty středního ucha, později ve školním věku velmi časté virózy a angíny, takže jsem bral relativně často antibiotika. Nikdy jsem bohužel nesportoval (krom rekreační jízdy na kole), jsem dost intelektuálně založený, což se mi asi vrací. Na střední se situace ještě zhoršila, sice jsem už moc neměl angíny, ale trpěl jsem opakovanými virózami - od konce podzimu (jak začalo chladnější počasí) většinou až do začátku léta, co pár týdnů mě prakticky neustále škrábalo v krku (takže jsem neustále kloktal, což se mi dost negativně zarylo do paměti) a byl jsem hodně unavený. Nicméně velmi zřídka mívám zvýšenou teplotu, což si také vykládám jako důvod, proč s nachlazeními či virózami válčím většinou přes 2 týdny. Nějaký čas jsem chodil ke krčnímu, který mi ale řekl, že mám mandle dost špatné (mám je normálně hodně zvětšené a rozbrázděné), ale že se s tím víceméně nedá nic dělat. Odstranění že by mohlo vést jen k tomu, že budu pro změnu trpět na průdušky atd. Tedy v zimě že se mám vyhýbat pobytu venku (hlavně pokud je kolem nuly) a že patrně tyto potíže budu mít, dokud budu žít v Praze. Bohužel možnost odstěhovat se momentálně nemám. Na vysoké škole se situace docela zlepšila - každoročně jsem ale nemocný začátkem a koncem semestru a o Vánocích (snad krom loňska) jsem vždy skončil s antibiotiky. V posledním roce se můj stav zase začal horšit a od prosince neustále bojuji s nachlazením nebo škrábáním v krku, o Vánocích jsem bral i antibiotika, potom mi 14 dní bylo celkově dost špatně, pak přišly zkoušky a chvíli mi bylo relativně dobře, ale po nich na začátku února jsem se propadl do už skoro 5 týdnů trvajícího permanentního škrábání, pálení či sucha v krku, týden jsem ležel, týden jsem bral antibiotika a ani po nich se necítím moc dobře, po necelém týdnu se mi to začíná znovu vracet.


Únava, bolesti svalů, opakované virózy - bolest v krku, kašel, rýma

Dobrý den, moc prosím o radu. Je mi 40 let, dlouhodobě se potýkám (více jak 1 rok) s pocity nerovnováhy až závratí. Před 6 měsíci se mi přidaly bolesti svalů nohou, které se nyní ještě stupňují a rozšiřují i do rukou. Cítím bodavé místní bolesti, při uvolnění pak brnění až svalové stahy. Asi před 3 měsíci jsem měla opakované virózy bez teplot - bolest v krku, poté chrapot, kašel rýma, asi 4krát se to vrátilo, vždy s tvorbou oparu kolem úst.Ty se mi neustále tvoří doposud. Jsem abnormálně unavená, spím i ve dne, po minimální fyzické námaze je únava ještě větší, někdy i slabost až pocit na omdlení. Tyto stavy slabosti vznikají ovšem i v klidu, třeba v sedě, jsou vždy provázeny zrychleným srdečním rytmem, hlubokým dýcháním. Nyní jsem přeléčena antibiotiky na Escherischia coli v moči, podrobné vyšetření krve ukázalo zvýšenou hodnotu antigenu CA 72-4. Bude mi proveden odběr na chlamydie. Trpím také častou blokádou krční páteře a s tím někdy bolestí hlavy. Dlouhodobě také cítím pálení v očích. Děkuji za Vaši radu.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.