Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



05.06.2014

Otoky v obličeji a alergie

Dobrý den, přibližně 3 poslední roky mám občasný stav, kdy mi nateče půlka (levá většinou) obličeje, bez předešlého varování resp. nic před tím nepociťuji, žádné svědění, pálení apod. Tento stav je bolestivý a odezní většinou za 4 dny. Byla jsem u několik lékařů - alergologů a testy mi byly prováděny. Zjištěno nebylo v podstatě nic zvláštního - pouze přecitlivělost na alergen - pyl - bříza, pelyněk, což mě provází již od dětství. Někdy se stává, že i na večer se lehece dotknu kůže třeba na předloktí a naskáčou mi hrudky, jako kdyby mě píchl komár, může být tedy propojeno.. Častěji než stavy nateklého obličeje mám problém s natelkými a velmi bolestivými víčky - stav bývá i tak aktuní, že přesávám vidět na jedno oko. Prášky na alergii nezabírají, žádné jiné nejím. Přes sluncem se chráním. Prosím o radu, stavy se opakují stále častěji. Krásný den přeji.

Pán s Vámi, doporučil bych Vám bylinky na otoky v obličeji a na alergie v podobě směsí na pročištění organismu, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Dlouhotrvající rýma a alergie na pyly, roztoče a na kočku se psem u dětí

Dobrý den, ráda bych vás požádala o pomoc pro mého syna Vítka, je mu 5,5 roku, chocí do školky, připravujeme se na vstup do školy.
Jeho problémy začaly zhruba kolem třetího roku, kdy se nakazil (jsem o tom přesvědčená) v čekárně u dětského lékaře od dospělé osoby, která velmi silně kašlala a potila se, ikdyž v klidu seděla. Do dvou dnů měl syn teploty, kašel, rýmu. Dostávali jsme ho z toho asi 3 týdny. Od té doby pozuruji, že je náchylnější ke všem nemocem. Anigínu a natibiotika měl 1x asi ve 3 letech, ale spíše lehčí, rychle odezněla. Od 4 let začal  trpět na zánět středního ucha, ikdyž pravda je, že píchané ho měl jen jednou, samovolně prasklý bubínek také jednou. Jinak spíš krátkodobě bolelo ouško, zaháněli jsme to 1x otocitem, jinak mi tchýně poradila kapku štávy z netřesku, ale nejsem si jistá, jestli to funguje. Jednu dobu měl vpáčené bubínky (podtlak v hlavě). Problém je, že syn od loňského roku střídavě špantně slyší, bubínky správně nereagují, ale nic se s tím nedělá. Nosní mandli má zvětšenou, ale ještě v normě, dýchá nosem, v noci nechrápe, jen párkrát jsem ho slyšela pochrupat, spíš když byl hodně unavený, ale spí dobře.
Na jaře jsem pojala podezření, že by mohl být alergik, protože při procházce v přírodě začal kýchat, otekly mu oči, slzel a z nosu mu tekla čirá rýma. Testy potrvrdily, že je alergický na pyly trav, břízovité, pelyněk, kočku, roztoče, mírně na psa. Potravinovou alergii jsem žádnou nevysledovala, na ekzém netrpí. Dle předpisu užívá 1x denně Aerius 2,5ml, v březnu přibyde ještě něco proti alergii. Vypozorovala jsem, že proti nám všem, i 3 leté sestře je více zimomřivější. Také občas začně jakoby štěkavě pokašlávat, ale jen jakoby po jednom štěknutí, přitom nemá ani rýmu, ani kašel. Jako by ho něco dráždilo, lékaři říkají každý něco jiného, ale v závěru mu prý mám dát vycucat bombón a napomenout ho.Když má rýmu, tak trvá snad tři neděle, smrká o život, kapeme kapky, stříkáme vincentku. Od jara


09.02.2013 - Kategorie: Alergie | Dětské nemoci | Pylová alergie, trávy

Pylová alergie u dětí od jara do podzimu

Dobrý den,zkoušíme,co by alespoň trochu ulevilo dceři (11 let) při pylech od jara do podzimu.Za radu předem děkuji.Julie M.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.