Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



21.06.2014

Problémy s dýchaním, točenie hlavy

Dobrý deň, už vyše roka mám zdravotné problémy, stále sa mi točí hlava, mám pocit akoby na odpadnutie, proste sa necítim tak ako predtým. Pred približne dvoma mesiacmi sa k tomu ešte pridali problémy s dýchaním a hlavne tlaková bolesť v oblasti pod ľavou kľúčnou kosťou. Neviem z čoho to može byť, mám 21 rokov. Ak by ste mi vedeli niečo poradiť, budem Vám veľmi vďačná! 

Pán s Vámi, doporučil bych Vám bylinky na problémy s dýcháním, a na točenie hlavy v podobě směsí na pročištění organismu, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Dýchací potíže a bolest na hrudi po konzumaci alkoholu

Dobrý den, Už cca 3, roky mám pocit sevřené průdušnice a pocit, že se nemohu nadechnout. Veškeré vyšetření na astma, vyšetření srdce, kapacita plic dopadly v pořádku. Je mi 21 let, celý život aktivně sportuji a už mne tento problém dost omezuje. Nejhorší stavy mám v kombinaci s alkoholem, kdy druhý den po konzumaci se přidá i bolest na hrudi. Neměl byste prosím nějakou radu? Doktoři si neví rady a já bych se už rád zase nadeachl. Děkuji za odpověď.


Problém s dýcháním

Dobrý den, prosím o radu ohledně problému s dýcháním. Pravidelně jednou do roka chodím na rtg plic, což není zrovna dobrý. Chodím na rtg už 4 roky, kvůli bronchitidě. Mívám párkrát za rok zhoršené dýchání- rychleji se zadýchám i při rozhovoru, při stresu horší, nemůžu jakoby se zhluboka nadechnout a dodechnout, nestačí mi v tu chvíli dech. tento stav mi trvá třeba 3 týdny a pak zase normál.  Ale když jsem v klidu a snažím se na dech soustředit, tak zhluboka dýchám a až takový problém nemám. Pokaždé na kontrole vše v pořádku a rtg též. Mám spray, který nepoužívám. Použila jsem jen párkrát a žádný zázrak mi to nepřineslo a taky to není dobré používat stále. Já jsem spíš přes tu přírodu. Žádné léky neberu. Nyní mám zas přijít na rtg, ale opravdu se mi ho nechce podstupovat tak často. Ale zase nechci nic zanedbat. 
Mám ještě jeden problém, ale to v jiném dotazu. Prosím o radu , popřípadě jaké bylinky by byli vhodné na očistu plic , vůbec , co by jste doporučil. A zda se musím přimo k Vám objednat, nebo stačí zkonzultovat problém po mailu. Děkuji mnohokrát ! Helen



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.