Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



26.10.2014

Opakované virózy - pacient nechodí k lékaři

Dobrý den, během dvou měsíců mám opakovaně již potřetí virózu, která se projevuje nachlazením - zvýšená teplota, rýma, zahlenění, potíže s močovými cestami. Celkového zahlenění a rýmy se stále nemohu zbavit, navíc se přidala únava a pocit vyčerpání. Návštěvu lékaře odkládám, nechci užívat antibiotika.
Děkuji

Pokojný a požehnaný den Vám  - děkuji za dotaz - ale nepotěším Vás - je pouze Vaší chybou, že máte zdravotní potíže - bez lékařské diagnózy a medikace si sama působíte problémy se zdravím - tedy urychleně navštivte lékaře, přijměte jeho pohled léčby, a teprve poté, pokud si budete přát pomoci, jsem Vám telefonicky k dispozici, v Kristu Jonáš

Varování pro ostatní nemocné: pokud si takto sami rozhodujete o svém zdraví, bez lékařských vědomostí a medikace, uvědomte si, že si pouze vy sami jste viníky!!! Lépe čtěte všichni, prosím, webovou presentaci, kde je opakovaně psáno, že bez komunikace pacienta s lékařem, nemohu pomoci.


Související dotazy



03.05.2011 - Kategorie: Angína | Kašel | Rýma | Virová onemocnění | Viróza

Časté virozy - angíny, rýmy, zahlenění, kašel

Dobrý den pane Jonáš, mám na vás takový dotaz, moje dcera je neustále nemocná, co navštěvuje mateřskou školu tak je pořád nemocná, nevydrží ve školce déle jak 3dny a já už jsem z toho zoufalá, je ji 6 let a váží 18kg po prázdninách pujde do školy a já mám strach, že bude pořád nemocná .Co ji trápí tak to jsou každý měsíc angíny, hrozné rýmy, zahlenění, občas kašel a navíc má zvětšenou nosní mandly, takže v noci strašně chrápe. Prosím poraďte mi nějaké bylinky , nebo co by jsme měli užívat, moc děkuji. Šťastná


21.11.2013 - Kategorie: Rýma | Virová onemocnění | Viróza | Zahlenění

Opakované virózy a bolesti v krku, rýmy a zahlenění

Dobrý den pane Jonáši, prosím o pomoc s déletrvajícím problémem. Mám velmi časté virózy, bolení v krku, rýmy, zahlenění, trvá to už více než dva roky. Léčila jsem se s psychickými potížemi - postramatickou stresovou poruchou, úzkostnými stavy, kdy ještě dodnes docházím na kraniosakrální terapii, která mi velmi pomohla z toho nejhoršího a stále ještě pomáhá. Přesto se ale nemůžu zbavit neustálých nachlazení a viróz, v zimě také chřipek (které jsem nikdy předtím nemívala). Poslední 4 měsíce mě např. neustále "škrábe v krku" a mám rýmu, což samo o sobě je celkem banální. Ale je to neustálé a stačí malinké prochladnutí, krátký pobyt venku a je z toho silná bolest v krku někdy zvýšená teplota a min. týdenní léčení.  Což je především pro mé zaměstnání velmi nepříjemné. Toto se neustále opakuje v chladnějších měsících. Snažím si dávat na sebe pozor a neprochladnout, ale spíš mám pocit, že jsem čím dál choulostivější. Dlouhodobě kloktám vincentku, piji lipový čaj s medem, beru chlorellu a zelený ječmen. Momentálně jsem znovu nemocná. Vzhledem k tomu, že jsem do té doby, než jsem měla psychické problémy, byla docela zdravá, netrpěla jsem vůbec chřipkami a virózu jsem měla jednou za rok, tak si myslím, že mé potíže jsou způsobeny právě těmi dřívějšími psychickými problémy a dlouhodobým stresem. Nyní se ale psychicky cítím mnohem lépe, přesto se mi nachlazení, bolesti v krku často vrací. Lékaři nad tím kroutí hlavou. Nekouřím, piji jen velmi málo a snažím se sportovat, jíst zdravě... Děkuji za odpověď a přeji hezké dny!



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.