Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



10.12.2015

Chlamydie a bolesti

Dobrý den pane Jonáši. Prosím o radu zda lze pomocí bylin vyloučit z těla chlamydie. Postupně mi nastaly potíže s páteří hlavně v oblasti křížové nadále se zhoršující. Mám trvalé bolesti L-S oblasti páteře , které se zhoršují v noci.  Pocit spíše zánětlivého charakteru, pomáhá mi studené místo teplého obkladu. Nemohu se ohýbat a už vůbec zvedat i ne těžké předměty. Cvičení mi stav zhoršuje. Rehabilitace je jen dočasné řešení ke zmírnení potíží. Revmatolog z odběrů krve zjistil prodělanou chlamydiovou plicní infekci a RTG + MR popisují zánětlivé a degenerativní  změny obratlových plotének. Užívám nesteroidní antirevmarika na zmírnění bolesti, ale moc nepomahají. ATB zatím lékaři nevidí jako vhodnou variantu  vzhledem k již proběhlé infekci. Moc děkuji a věřím v zázračnou sílu bylinek , které mně i celé rodině nejednou pomohly.  Přeji hezký den. Jana B.


Chvála Kristu, Jano, doporučil bych Vám bylinky na chlamydie a bolesti v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



Chlamydie, opakující se záněty průdušek, kvasinky

Moc prosím o radu. Už víc než 2 měsíce mě bolí kloub palce nohy a koleno. Lékařka mě poslala na krev a zjistila v krvi chlamydie. Nasadila antibiotika. Mimo jiné mě začaly trápit opakované záněty průdušek, zánět dutin, které mě vyřazují z provozu, k tomu únava. Opět několikatery antibiotika. To se mi projevuje na opakovaných kvasinkových infekcích. K tomu bojuji 3 měsíce se zácpou. Děkuji.


14.10.2015 - Kategorie: Chlamydie

Chlamydie, velké bolesti kolene, únava, nespavost

Dobrý den, nedávno mi při velké bolesti kolene zjistili že mám chlamydie, bohužel kde jsem se mihla nakazit mi není známo, jelikož mám stálého partnera ...prodělala jsem léčbu antibiotiky, ale když jsem byla u lékaře připadala jsem si jako prašivá...nemluvil se mnou jen řek a%t vše vyberu..kontrola nic, další testy nic. Jsem stále unavená, trpím nespavostí a hlavně pořád mám nějaké virózy...dávám za vinu těm chlamydiím ale nejsem lékař ...prosím tedy o radu které bylinky použít. Střídám čistící čaje, průduškové čaje, echynaceu a pořád se mě to točí stále dokola(myslím virózy) děkuji za odpvěď, hezký den Lida



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.