Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



17.05.2016

Osteoporóza od mládí, tenké a lámavé vlasy a nehty...

Dobrý den, pane Jonáši.

Chtěla bych se zeptat, od 18ti let mi diagnostikovali osteoporózu neznámého původu (dnes je mi 40), posledních pár let mi padaly vlasy, mám jich teď 2x míň, než dřív a také jsou mnohem tenčí a lámou se. To samé nehty. Utvořily se mi také váčky pod očima. Při posledním vyšetření mi zjistili vysokou hladinu prolaktinu v mozku, mám jít na MR mozku. Včera jsem byla u čínské lékařky, ta mi řekla, že je to se mnou velmi špatné, že mám postižené ledviny, plíce, játra, mozek = všechno vyvedené z rovnováhy. Podstoupila jsem akupunkturu a baňkování a mám brát nějaké čínské bylinné přípravky s tím, že prý mám ještě chodit na aku. Dodatečně jsem si o TCM zjišťovala nějaké info, prý jejich bylinné směsi obsahují zakázané látky, které mohou způsobovat rakovinu. Tak jsem se rozhodla hledat dál, našla jsem Vaše stránky.  Chtěla bych se zeptat, zdali existují nějaké místní bylinky na snížení hladiny prolaktinu - objevila jsem  "dřínek" či tak nějak - a potom něco, co by mi zvedlo hladinu energie. Jsem často úplně jakoby na umření vysátá, vyřešilo problém s vlasy a nehty a ještě jsem poslední rok velice podrážděná, výbušná a plná negativních emocí. Věřím, že to vše souvisí s mým zdravotním stavem, mám časté bolesti zad a hlavy a už to těžko snáším, protože to všechno trvá už moc dlouho a bere mi to radost ze života.

Měla jsem jinak udělané kompletní vyšetření, štítná žláza, minerály, cholesterol, cukr = všechno v naprostém pořádku, pouze málo vit. D, ale to už se řeší suplementací.

Takže když to shrnu, podle lékařů mám osteoporózu a vys. hladinu prolaktinu a jinak vše ok, ale jinak se cítím opravdu velmi špatně.

Můžete mi nějak pomoci?

Děkuji za Váš čas a promiňte, že to bylo tak dlouhé..


Chvála Kristu, doporučil bych Vám bylinky na Vaše potíže v podobě směsí na pročištění organismu, na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.