Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



27.10.2006

Stále nemocná - záněty, angína, chřipka, bolest hlavy

Dobrý den chtěla bych poradit 1 až 2 do měsíce marodim jsou to různé záněty,angína,chřipka,bolest hlavy,neustále mi podávají antibiotika je mi 22 let jsem z toho zoufalá a nevím jak z toho kolotoče nemocí ven prosím o radu předem děkuji Jitka

Hezký den,Jitko,doporučil bych Vám bylinnou směs na pročištění organismu,která pokud by se užívala po dobu třech měsíců,a poté by Vás problémy měly opustit.Pokud byste si přála ozvěte se mi prosím na 605 456 682:


Související dotazy



25.02.2007 - Kategorie: Angína | Chronická rýma | Rýma | Virová onemocnění

Bolest na hrudi a v zádech, angíny a chronická rýma

Dobrý den, pane doktore, mám velikou prosbu. Na podzim (říjen-listopad) jsem měla náběh na zápal plic, léčeno tři týdny, ATB Augmentin. Po nemoci mi zůstala přetrvávající bolest v zádech a na hrudi. Postupně to odeznělo, známá lékařka mi doporučila injekce vitaminu B. Trvalo to asi měsíc. Nyní, v únoru, jsem začala občasně pokašlávat. Je to provázeno opět úpornou bolestí vlevo na hrudi, přecházející do zad. Nemohu se nadechnout, nemohu se pořádně hýbat, zívat, škytnout. RTG plic byl v pořádku, kontrola u plicního lékaře taktéže. Užívám téměř týden ATB Fromilid. Přemýšlela jsem o návštěvě jisté paní, která u nás praktikuje Vaše metody. Mám s dechem a dýchacími cestami problémy od dětství (nosní punkce, nosní mandle, časté angíny, mám chronickou rýmu - nezjištěna příčina, na alergologii jsem nikdy nebyla, tvoří se mi čepy na mandlích, neustále mám zahleněný krk). Je toho víc, nejsem si jistá, zda k tomu nemůže přispívat i má psychická labilita - dříve jsem měla problémy s drogami, alkoholem. Teď jsem pět let vdaná, mám dvouletého chlapečka a neustále se přesvědčuji, že dokáži do budoucna být dobrou matkou. Zatím se mi vše daří, ale provází mne představy, že se "musí něco hrozného stát". Manžel říká, že jsem věčný pesimista... Nevím. Nevím, zda mi můžete alespoň trochu poradit. Jistě vím to, že bych chtěla být zdravá. Děkuji moc. Pavlína


Opakující se angíny, posílení imunitního systému

Můj devítiletý syn trpí opakujícími se angínami. Vždy zhruba po dvou až třech měsících. Má vysoké hodnoty ASLO testů. Prosím o radu jak podpořit jeho imunitní systém a ředejít tak neustálému onemocnění. Děkuji za opoveď. Olga B.


Porucha imunity, psychické problémy, v dětství časté angíny

V dětství časté anginy - odebrání mandlí, v současné době časté virózy - dlouhý průběh, mám poruchu buněčné imunity, před 6 lety virový zánět mozkových blan,od té doby tinnitus. Brala jsem isoprinosin, ale otékaly klouby - podezření na revmatoidní artritidu. Jsem unavená, nespím. Je mi 42 let. Prosím poraďte, moc děkuji Iveta K.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.