Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



15.06.2007

Atopický ekzem příčinou zduření lymfatických žláz

dobrý den, pane Jonáši, prosím, je možné, aby v důsledku dlouhodobého atopického exemu došlo ke zduření lymf.žláz na krku, v podpaží a ve tříslech? prosím, co byste nám doporučil ..děkuji velmi za odpověď

Hezké pondělí,nejsem si jist,zda-li se jedná o souvislost.Na atopický ekzém bych Vám doporučil bylinnou směs na pročištění organismu a domácí bylinnou mast z měsíčku.Důležitá je i úprava jídelníčku.Pokud si budete přát pomoci ozvěte se mi prosím na 605 456 682.


Související dotazy



Atopický ekzém u plně kojeného miminka

Dobrý den! Mám holčičku půl roku starou, plně kojenou, přesto se jí asi před měsícem začaly objevovat nějaké pupínky. Nejdříve to měla na ručičkách, drobounce i na nohách, ale ne jinde. Pravá ruka byla daleko horší než levá, kde to byly poměrně velké boláčky s tvrdou bílou čepičkou. Byly jsme u lékařky, ta měla podezření,že je to nějaká virová infekce a dala nám na to mast na opary. Malé jsem to mazala, ale nezdálo se mi, že by jí to nějak urychlovalo hojení. Pupínky časem zmizely, ale než se ztratily úplně, vyskákala jí vyrážka na zadečku, následně na to opět ručičky a nohy, jinde po tělíčku to takřka nemá a když, tak minimálně. Je to nejspíš to samé, v mnohem větší míře, jako před tím. Jen bez těch větších boláčků. Tentokrát, když jí dr. viděla, řekla, že je to ekzém a poslala nás na kožní. To bylo včera. Na kožním se také 100% nezjistilo, oč jde. Paní doktorka se prozatím rozhodla zacházet s tím jako s atopických ekzémem, ale to prý neznamená, že se o něj 100% jedná. Malou to nejspíš nesvědí, ani jí to nijak nevadí, protože chování má poměrně ustálené, ani se nedrbre nebo se o to nesnaží. Přesto to nevypadá vůbec hezky a někde musí být nějaký důvod. Jako plně kojené dítě by měla mít imunitu z mateřského mléka, ale asi tak dobře neslouží, jak by mělo:-( Uvědomuji si, že tento problém se týká nejspíš nás obou dohromady a ráda bych příčinu našla a vyřešila. Nemohl byste nějak pomoc či poradit? Pro upřesnění uvádím, že jsem po porodu dost zhubla, což se prý při kojení nemá. Nebylo to však cíleně ani záměrně! Prostě jsem se nestíhala ani najíst při tom lítání kolem miminka, až jsem zjitila, že mám o 7 kilo méně než před tím. Nemohlo to malou nějak zatížit??? A za druhé jsem jako malá měla zatížení na lepek a kravské mléko, což jsem četla, že by mohlo být také příčinou zdravotních potíží miminka, pokud bych to měla stále. Jídle s lepkem i mlékem samozřejmě jím poměrně často, protože to je to nejrychlejší, co si občas stihnu vzít k jídlu. Bohužel... Malá má i chronickou


Atopický ekzém v podkoleních a loketních jamkách, rukou

Dobrý večer, jsem 30-ti letá žena a od narození trpím atop. ekzémem. V dětsví byl v podkoleních a loketních jamkách, také na rukou, kolem sedmého roku věku se ztratil. Poté se znovu objevil cca kolem 15let na obličeji a po několika měsících opět zmizel. Poté se objevil asi ve dvaceti na obličeji a rukou a opět vymizel. Ve 24 letech jsem poprvé porodila a ekzém byl celou dobu v klidu. Při druhém těhotenství se mi velmi zhoršil, měla jem ho na obličeji, ruce a nohou, ale na holeních. To v přestávkách trvá dodnes. Nyní se mi to hodně zhoršilo v posleních čtyřech měsících....hlavně obličej, ruce a holeně. Děkuji za odpověď.


21.11.2008 - Kategorie: Atopický ekzém | Kožní problémy

Ekzém a psychické zdraví

Ještě jednou chci ze srdce poděkovat za pomoc při léčéní nejen ekzému, ale i psychického zdraví.. Cítím se mnohem líp a je to taky vidět.. Přeju mhoho zdraví a stěstí celé Vaší rodině.. Bochinová.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.