Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.07.2007

Skolióza páteře, anemie, myomy

Dobrý den, moje maminka má 62 let, má vrozenou skoliozu páteře, takže špatně chodí a už asi 10 let je silně chudokrevná. S anemií byla několikrát v nemocnici, při krevních testech zjistili zvýšené hodnoty nádorových markerů CA125 - 92,87 a CEA - 3,18. Sdělili nám , že by mohla mít zhoubný nádor ale nenašli nic. Našli na střevech myomy a te´d má jít maminka na vypálení myomů. Ona se ale bojí nemocnice, protože má několik špatných zkušeností - naposledy tam proděla mozkovou příhodu při vyšetřování žaludku.´Te´d má asi 3 týdny před vypalováním myomů a už zase nespí a přemýšlí co bude. Nejí, nespí, jenom bere plno léků co jí doporučil lékař a potom je jí špatně od žaludku. Nemůžete mi, prosím, doporučit nějaké bylinky nebo přír.léčiva na uklidnění a tvorbu červených krvinek, případně něco na zhojení po vypalování myomů na střevech !! děkuji

Hezkou neděli ještě jednou,mamince bych doporučil kombinacvi bylinných směsí na pročištění organismu a nervan.Pokud si budete přát pomoci ozvěte se prosím telefonicky.


Související dotazy



26.05.2009 - Kategorie: Bolesti páteře | Klouby a svaly

Bolest a tlak levé lopatky

Dobrý večer, můj problém je nepravidelná bolest a tlaky jakoby divný pocit u levé lopatky, mám pocit že se to zhoršuje stresem. Tyto obtíže jsem měla už asi před 6 lety. V současné době užívám směs Nervan a Klouby, cévy, ledviny. A ještě 9letá dcerka má na rukou hlavně u loktů asi 2cm kola, která vypadají jako hustá husí kůže, pní doktorka řekla jen používat tělové mléko, že pokud nesvědí tak to nevadí, dá se s tím něco dělat? Moc děkuji a přeji krásné dny Iva


Chronická bolest páteře, celiakie, alergie, problém s dýcháním

Trpím již 10 let chronickými bolestmi páteřních kloubů podobných nemoci bechtěrev ale ten vyloučen.zpočátku bolesti v kříži postupně i krční páteře a nyní i hrudní.Poslední 2 roky hlavně hrudní a krční.Jsem celiatik ale i přísná dieta mi neukázala žádné zlepšení stejně jako cvičení.bolesti se projevují bolestivým zatuhnutím vazů kolem páteře i mimo ni (ramena a kolem lopatek,celkově hrudník)a značně mi to ztěžuje dýchání.Občas dojde k samovolnému uvolnění kde nedokážu vidět žádné souvislosti jako třeba s cvičením či počasím nebo stravou.Cvičení to spíš někdy ještě zhorší.Poraďte mi prosím jsem už bezradný.Je mi 37 let.Předem ďekuji zaodpověď Jiří.


16.05.2011 - Kategorie: Bolesti páteře | Klouby a svaly | Zamrzlé rameno

Krční páteř, bolest levého ramena

už několik let mě bolí krční páteř a levé rameno, byla jsem i na vyšetření u několika lékařů i na rengenu, bohužel nikdo mi nemohl pomoci a bolesti jsou nekdy velice silné.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.