Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



05.02.2008

Cysta, myom, polyp na děloze

Dobrý den.Chtěla jsem Vás poprosit o radu, jestli by se dalo dělat něco z mou cystou, kterou už mám 10let velikosti 7cm.V poslední době mi přibyl i myom a při minulé kontrole i polyp a v neposlední řadě i zánět. Mívám také zvýšený tlak.Moc děkuji za odpověď.

Hezký den, doporučil bych Vám na léčbu ženských potíží kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu, na ženské orgány a nervan. Vhodná je i domácí bylinná mast z měsíčku a ženské bylinné sedací koupele. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



Léčba cysty na levém vaječníku, nepravidelné menstruace, myomu

Vážený pane Jonáši,obracím se na Vás s již několikrát řešenou diagnózou ve Vaší poradně - cystou na vaječníku. Dle Vašich odpovědí usuzuji, že vzniká nestabilitou v citovém vztahu. Tento týden mi našel lékař při ultrazvuku 3cm velkou cystu na levém vaječníku. Mám přijít na kontrolu v polovině listopadu. Do té doby se prý buď vstřebá nebo praskne nebo poroste a lékař doporučuje odstranění laparoskopií. V minulosti jsem absolvovala 2x kyretáž pro akutní velmi silné menstruační krvácení, poté 2x hysteroskopii, kdy mi odstranili myom a děložní sliznici, která se ovšem ihned obnovila. Dále jsem užívala 5 let Orgametril na oddálení a úpravu menstruace, 5 dní v měsíci 2x1 denně. Ten mi vše upravil, ale již 1/2 roku nic neužívám, lék jsem sama vysadila, protože při jeho užívání jsem začala mít křeče v břiše. Nyní jsem celkem bez obtíží, jen ta cysta. Na další operaci již nehodlám jít..Věřím, že u Vás najdu odpověď a předem moc děkuji.


15.08.2007 - Kategorie: Myom | Vysoký cholesterol | Ženské problémy

Myom se zmenšil, štítná žláza se upravila, vysoký tlak se snížil

Milý pane Jonáši! Jsou to čtyři měsíce, kdy jsem se na Vás obrátila s prosbou o pomoc. Poctivě piji Vaše bylinkové čaje a za tu dobu se můj zdravotní stav neuvěřitelně zlepšil. Myom, který způsoboval velikou neplechu, se za tu dobu zmenšil ze šesti centimetrů na tři a půl, štítná žláza je nyní poloviční, o vysokém tlaku nemluvě.... Je mi daleko lépe. Děkuji Vám tímto za všechny, kterým jste takto nezištně pomohl a pomáháte k lepšímu zdraví, a přeji jen to nejlepší a mnoho radosti a štěstí !!! Hanka K.


Polyp v děloze, mykozy, Hpv vir

Dobry den pan Jonas, dovolila by som si Vas poprosit o radu a pomoc. Mam 34 rokov, mam stastne 6 rocne manzelstvo, deti zatial nemame. Odkedy zijem v Cechach ( 3.5roka), tak mam neustale nejake gynekologycke problemy( caste mykozy, nakaza HPV virom s bunecnymi zmenami na cipku - zatial bez chirurg.zakroku ale som castejsie sledovana) Aktualny problem po poslednej preventivnej prehliadke - polyp v deloze velkosti 1.6cm ( sprevadzany spinenim posledne 3mesiace). Kedze moja lekarka navrhuje chirurg.zakrok v celk.anesteze a ja este nemam deticky ,velmi som sa toho zlakla a radsej by som najprv skusila alternativnu liecbu. Ziadne lieky neberiem, iba v pripade vagin.mykozy.Naposledy som lieky dokonca vymenila sa Tea Tree gel a pomohol tak dobre ako lieky. Posim Vas teda o radu, ci je mozne polyp v deloze liecit bylinkami popripade ci je to riesenie aj na vlekle problemy s vagin.mykozami. Posledne roky mavam aj bolesti hlavy a zavrate ale je to sposobene autohavariou a kedze ziadny neurolog zatial ziadne riesenie mojho problemu nenasiel, spominam Vam aj tento moj problem s ktorym zijem a snazim sa si ho skor nevsimat.Za odpoved Vopred dakujem.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.