Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



09.04.2008

Podrážděná slinivka, trpím častým kašláním, angínami

Neteř 18let trpí častým kašláním,angínami a nyní ji lékařka řekla že má z léků podrážděnou slinivku.Momentálně trpí průjmy,nechutí k jídlu. Moc prosím o radu co užívat.

Hezké odpoledne, doporučil bych neteři kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu a nervan. Pokud si bude přát pomoci nechť se prosím ozve telefonicky.


Související dotazy



28.04.2007 - Kategorie: Angína | Bolesti v krku | Ledviny | Virová onemocnění

Angíny, bolesti krku, bolesti zad v oblasti ledvin

Dobrý den,milý pane Jonáši,moc se mi Vaše poradna líbí.Obracím se na Vás s prosbou o pomoc.Každý druhý až třetí rok,vždy v létě,či teplém počasí trpím na angíny,bolesti krku jsou hrozné,letos se přidaly i hrozné bolesti zad,oblast ledvin,dále bolesti kýčlí.Před 12dny jsem dobrala ATB a nyní jsou bolesti opět tady,momentálně bez teplot,ale mám obavy,že nemoc opět propukne.Od rána cucám celý stroužek česneku,snad pomůže.Můžete mi prosím poradit co s mými angínami?Děkuji za Vaši odpověď.Daniela


Opakované angíny, bolest v krku - streptokok

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně svého 7letého syna. Po narození bral rok antibiotika Sumetrolin- pro vývojovou vadu močové ústrojí. Tato vada sama ustoupila, jak rostl. Velmi málo stonal, ale po nástupu do první třídy měl již 3x angínu.V rozmezí vždy tak půl roku.Poslední angínu měl před 3 týdny a dnes opět bolest v krku. Angíny mu většinou způsobuje streptokok- zjištěn výtěrem z krku a je léčen antibiotiky Ospen. Teplotu nemívá ani jiné potíže, jen bolest v krku. Na posílení imunity dostává Fructavit-Duhové elixíry.Homeopatika-Angin-heel bere při bolesti.A paní doktorka nám ještě doporučila Lymphozil forte- homeopatikum ke zvýšení obranyschopnosti sliznic- zatím nepodávám. Děkuji


Opakované angíny, bolesti v krku, zarudlé mandle

Dobrý den,prosím o radu. Můj syn má 19 let je aktivní sportovec (lehká atletika), trénuje skoro každý den o víkendech má závody. V listopadu dostal angínu, přeléčen byl Penicilínem, po 14 dnech se angína vrátila, znovu byl přeléčen antibiotiky. Celý prosinec netrénoval, nyní trénuje od začátku ledna a opět dnes má bolesti v krku, zarudlé mandle, teplotu nemá. Toto prodělal i před dvěma lety. Již nechceme aby užíval antibiotika. V únoru se má zúčastnit halového mistrovství republiky a tak každý výpadek z tréninku je nepříjemný. Prosím o radu, jak předejít vracejícím se angínám. Pomohlo by vytržení mandlí? Děkuji za radu.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.