Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



20.04.2009

Bradavice na nohou, hyperkeratotický ekzém, myom

Dobrý den pane Jonáši,již několik let se nemohu zbavit bradavic na nohou, již jsem vyzkoušela spoustu tzv. „zaručených rad“, ale i odstranění dusíkem, laserem, ale bez úspěchu, bradavice nadále přetrvávají.Navíc mi přibližně před 6 měsíci začala rohovatět, olupovat a následně i praskat kůže na dlaních rukou. Po velmi krátké době se mi to samé objevilo i na hranách pat, u prstů a na nártu u obou nohou. Na doporučení kožní lékařky jsem si na noc postižená místa mazala kortikoidy. Je pravda, že po 14denní kortikoidní léčbě se částečně stav kůže zlepšil i když přetrvávala hrubá, zrohovatělá kůže. Další kožní lékař na základě odebraného vzorku kůže diagnostikoval hyperkeratotický ekzém s léčbou dalšího užívání kortikoidů a mastí na promazávání. V mezidobí mi byl také při preventivní prohlídce gynekologem zjištěn myom.Velmi nerada bych z tohoto důvodu podstupovala operaci. Zatím jsem bezdětná, ale děti bych si moc přála. Děkuji Vám moc za odpověď a pomoc. Jana

Hezké dopoledne, Jano, na Vaše potíže by byla vhodná kombinace bylinných směsí na pročištění organismu a na ženské orgány. Dále sedací bylinné koupele a domácí bylinné masti ze řebříčku a mateřídoušky. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682.


Související dotazy



26.01.2011 - Kategorie: Kožní problémy | Vyrážky

Na nártech, bércích a zápěstí červené místy splívající papuli

přeji hezký den mám problém a u kožního lékaře žádný úspěch nevidím.Na obou nártech,bércích a zápěstí mám červené místy splívající papuli(tak to označila doktorka)strašně to svědí a dělají se nové pupínky dala mi na to Diprosone ale nic se nezměnilo.Prosím o radu.Moc děkuji Anna.


Petechie , časté aryngitidy, bronchitidy, angíny, virové infekce

Dobrý den,moje 16 letá dcerka je od malinka často nemocná(laryngitidy, bronchitidy,záněty stř.ucha, zápal plic, oboustranný hnisavý zánět ledvin, anginy..)Po našem rozvodu před 7 lety se u ní objevila posttraumatická stresová porucha, užívá antidepresiva.Před rokem se jí začaly na trupu (zejména na prsou) dělat každý měsíc velmi rozsáhlé petechie (je to vždy kolem období menstruace)Zároveň se jí vyskytla gonorhea (mléko z prsů), což lékaři odůvodnili užíváním antidepresiv. Ležela na vyšetření v Motole, nic nenašli.Mnoho lékařú nám řeklo, že toto nikdy v životě neviděli.Od vánoc měla 3x infekci močových cest.Ńyní si ztěžuje na svědivou vyrážku,která se jí vyskytuje na různých částech těla.Je alergička na pyly.Dělají se jí bradavice,půl roku jí je ambul.léčili na kožním oddělení, měla téměř celoplošně zasaženy obě plosky nohou, což bylo pro dcerku velmi bolestivé. Děkuji velmi za odpověď.Radka.


28.05.2011 - Kategorie: Kožní problémy | Vyrážky

Skvrny v obličeji

Dobrý den, pane Jonáši. Obracím se na Vás s prosbou, co dělat, když už mě tři roky trápí symetrické skvrny v obličeji, které se markantně zhoršují s přibývajícím sluníčkem a v zimě o nich skoro nevím. Je mi 39 let, těhotenství mám dávno za sebou, změna antikoncepce ani bělící krémy nikam nevedou.Že mi stálý pocit špinavého obličeje na sebevědomí nepřidává, asi psát ani nemusím. Předem Vám děkuji za Vaši odpověď. Jana



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.