Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.08.2009

Špatná pleť, mastící se vlasy, akné

Dobrý den pane Jonáši, ráda bych se s vámi poradila: jsem 3 měsíce od porodu krásné holčičky... ale poslední týdny mám velmi špatnou pleť, dělá se mi něco jako akné - hnisavé boláčky hlavně na čele, někdy nose, tvářích a bradě. Špatně se hojí,pomáhá jen pobyt u moře a tam letos nepojedem...Taky se mi začaly hodně mastit vlasy. 10 let jsem brala HAK, vysadila jsem ji rok před otěhotněním a teď už ji znovu brát nechci. Vypadá to asi na nějakou hormonální nerovnováhu nebo že by zanešené tělo?? Vážně nevím... Jelikož kojím, chápu, že teď toho asi moc nenadělám...protože žádnou bylinnou kúru pít nemůžu. Ještě uvedu: od dětství jsem hodně trpěla na zácpu a od cca 17 let na záněty moč. měchýře a kvas. výtoky - teď už s tím problémy nemám a jinak se cítím dobře ... také myslím, že se stravuji docela pestře a zdravě. Napište mi prosím váš názor, každou radu uvítám:-))Děkuji a přeji krásný den! Míša

Hezké dopoledne, Míšo, doporučil bych vám kojící bylinnou směs. Pokud byste si přála pomoci, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682.


Související dotazy



11.09.2009 - Kategorie: Akné | Kožní problémy

Akné na zádech a ramenou u muže

Pane Jonáši, mohl by jste mi poradit jak na léčbu akné na zádech a ramenou. Je mi 34 let a dá se ríci že mne tento problém provází takřka od 20ti let.Za tu dobu jsem vyzkoušel takřka vše (masti a podobné přípravky které se aplikují na kůži ty takřka nezabrali vůbec) nic dlouhodobě nepomohlo, pouze se stav dočasně zlepšil.Více jsem se zaměřoval na různé doplňky stravy ,určené k pročištění organizmu apod.jako například čaje,sladkovodní řasy,Goji,Ostropestřec v tabletach. Nic s toho mi však nepomohlo pouze na nejaky čas stav zlepšilo. Rád bych také uvedl že se mi také samovolně stav zlepší do takové míry, že se zdá že je můj problém vyřešen a tento stav trvá tak 7dnů,poté však vždy následuje prudké zhoršení. Předem děkuji za radu David.


16.11.2009 - Kategorie: Akné | Kožní problémy

Akné okolo pusy, na bradě

Dobrý den, už přes 4 roky mě trápí akne (nebo co to je)okolo pusy, hlavně na bradě, tak dva roky na sobě pracuji, upravila sem stravu, navštívila několik léčitetů, piju bylinky, pořád to mám, někdy méně někdy víc. Hlavně nevim čeho to je důsledek, někdo řekl slinivka někdo játra, podle orientální diagnostiky to je sexuální oblast, ještě mám nález na děložnim čípku a výtoky. Sem z toho nešťastná, momentálně piju bylinky na dobrá trávení, ledviny, slinivku. Děkuji moc za váš názor. Petra 32let


Atopický ekzém a akné na bradě

Dobrý den, moc Vás zdravím Chtěla jsem poradit ohledně svědivého a suchého ekzému na prstech a mezi prsty na rukou. Ekzém se u mě vyskytl až skoro v dospělosti. Dělají se mi skoro až bolestivé rýhy na prstech, kůže je přesušená a šupinatá. Velmi mě to omezuje, protože mi ekzém vadí při domácích pracech, v rukavicích se ruce zase zapaří a také to pak bolí. Jedno co me ještě trápí je akné na bradě, nikde jinde ho nemám, jen tam. Dělají se mi takové podkožní vyrážky, ktere nejdou ani ven. Moji oblíbenou čokoládu už jsem přestala kvůli akné jíst úplně. Nevím, jestli to nebude u mě i o psychice, ty problémy s kůží, snažím se nebýt pesimista a nebýt negativní, ale ne vždy se mi to daří. Děkuji Vám mockrát za Váš čas. Andrea.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.