Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



12.03.2010

Opakované virózy, hustá rýma a zahlenění

Dobrý den Moc Vás zdravím a prosím o pomoc.Můj 6 letý syn Matyáš je neustále nemocný,hlavně horní cesty dýchací,hustá rýma,která trvá i měsíc,poté chytne budto uši nebo prudůšky. Minulý rok byl ve školće vždy týden a pak třeba i 3 měsíce doma nemocný.Do toho všeho si ještě v říjnu zlomil nohu,otevřená zlomenina a poranil kotník,proběhla laváž,poté rehabilitace a nyní chodí první týden do školky.Mám strach ,že onemocní,pořebuje velmi kolektiv.Syn je od malička hdně divoký,psychlog tvrdí ,že hyperaktivní,ale žádné testy mu nedělal,takže jistě to říct nemůže.Nejvíce trpí na rýmu kterou má snad celý podzim a jaro,léto pak bez rýmy.Budu Vám vděčná za radu.S pozdravem Kučerová Andrea

Hezký den, Andreo, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu - posílení imunity a na odhlenění.Vhodné jsou též dětské bylinné sedací koupele. Pokud byste si přála pomoci ozvěte se mi prosím na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš.


Související dotazy



Neustálé zahlenění kašel, rýma

Dobrý den,  13,5 měsíční dcera téměř kontinuálně od narození je zahleněná, takže má buď rýmu nebo kašel, nejčastěji obojí. Odsávám, zvlhčuji, zkusila jsem všechny možné přípravky, dětská lékařka nasadila jednou antibiotika, jednou doktorka na orl a teď má zase Sumetrolim. Ještě nám doporučila případnou návštěvu imunologicko-alergologické poradny, mně se ale moc nechce. Zkusila bych raději jiné metody. Můžete nám tedy poradit?


Problémy s dušností, rýma a kašel, průdušky, ekzém, zahlenění

Dobrý den Pane Jonáši, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Má dvouletá dcera má problém s dušností. Do 1,5 r. žádné dýchací obtíže neměla, od 6 měsíců atop. ekzém - pouze lokálně, při nemoci se výskyt zvýší - léčba připravovaná mast v lékárně dle receptu od kožní d. - pomáhá. V prosinci 2009 dostala rýmu a kašel, za dva dny byla dušná - hospitalizace v nemocnici-léčba: Ventolin + inhalace Vincentky, na kašel Mucosolvan, V lednu 2010 prosáklé mandle - léčba ATB, březen opět rýma, kašel - následně dušnost a opět hospitalizace - léčba stejná jako v prosinci 2009 - provedeny alergol.testy - alergie na roztoče, plísně, kočky, psi, pyly - léčba sirup Aerius. Následovaly opět prosáklé mandle - léčba ATB. Po vyléčení jsem dávala šípkový sirup. Nyní opět rýma, kašel - hned od začátku mažu prsa a záda bylinkovým "psím sádlem" Dr.Weisse + Mucosolvan na kašel.Přetrvává průduškový kašel - léčba sirup Spiropent. Matka: pylový alergik + seboroická dermatitida. Otec /32 let/: astma v dětství a dospívání- více jak 10 let žádné dechové potíže, trvale neužívá žádné léky. Děkuji za pomoc. Romana 30 let


Zánět průdušek, rýmy, kašel, opakované virózy

Viktorek od 6 měsíců trpěl těžkými záněty průdušek, které se mu opakovaly zhruba co 2 měsíce. Kromě toho jsme stále řešili časté rýmy (silně infekční – tmavě zelený výtok) a kašel – v podstatě byl zázrak, když aspoň 1 týden v měsíci nekašlal).



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.