Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



30.04.2011

Křečové žíly, karpální tunely na obou rukou, bolesti v rameni

Dobrý den, je mi 35 let, pracuji v těžkém průmyslu a trápí mě bolesti Karpálního tunelu na obou rukou, na pravé mám diagnostikován středně těžký nález, lékařka doporučuje operaci a změnu zaměstnání. Vyskoušěl jsem i akupunkturu a detoxikaci organismu za pomoci Mumio asil, celé to zatím trvá 1 měsíc, ale zatímse mě nezdá, že by to zabíralo, možná jsem netrpělivý, ale přesto prosím o Vaši radu, neboť Vaše léčebné postupy mě připdají jako velice účinné. Dále bych se chtšl zeptat na bolesti v lýtkách, křečové žíly a hnědé pygmentové skvrny na přední straně lýtek, panní doktorka říkala, že zádné masti ani čajové směsi mepomohou, pouze ppunčochy a případně prášky na lepší prokrvení lýtek, také mě trápí bolst mezi krční páteří, ramenem a lopatkous občasným brněním malíčku v oblasti nehtu. Prostě je toho docela dost. Jednou člověka bolí loket na levé ruce, jednou zápěstí na pravé ruce. Nechci vypadat jako nějaký předstíratel nemocí, ale opravdu mě to už začíná vadit. Velice děkuji a prosím o Vaši odpověď. Jiří.

Hezký den, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu a na cévy, klouby a ledviny a nervan. Vhodná je i domácí bylinná mast z levandule. Pokud byste si přál pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



Karpalní tunely, brnění rukou,nespavost

Dobry den.Kamarad by mel jit na operaci karpalu v noci ho brni ruce,budi se a nemuze spat.Na operaci se mu ,ale nechce,pomuze mu nějaka bylinna směs od vas.Dekuji za odpověd.


Křečové žíly, bolesti nohou, oteklá kolena

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Začínají mi křečové žíly, mám bolesti nohou, hlavně od kolen dolů a mám obě kolena oteklá. Děkuji za radu


30.07.2011 - Kategorie: Bolesti svalů | Karpální tunely | Klouby a svaly

Problémy s křečemi v lýtkách a karpální syndrom

Dobrý den.Jsem narozená 20.5.1955,hromadějí se mi zdravotní problémy a nevím jak začít.Zkoušela jsem kapky Diochi,vím,že je třeba trpělivost,ale prostě nemám na sebe čas.Od dětství jsem měla psychické problémy,pomočovala se,byla jsem alergik,později začaly problémy s páteří,klouby.Mívala jsem časté gyn.záněty,močové cesty.Nosím brýle.Poslední dobou mám největší problémy křeče v lýtkách,našli mi karp.syndrom a teď jsem zjistila,že mi otéká levá noha v kotníku.Beru na noc léky na spaní a uklidnění,něco na cévy a bolest.Vím,že je toho hodně,nechala jsem to asi dojít daleko,ale nechtěla bych brát hodně léků,vlastně beru jen to nejnutnější.Děkuji za radu.Dobrou noc.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.