Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



07.10.2011

Vyrážka kolem očí a na tvářích, oční víčka, pupínky

Dobrý den, cca od léta mě trápí vyrážka kolem očí, v podobě červených pupínků, které se objevují v okolí pod očima, po stranách, na očních víčkách a u kořene nosu. Dále mi čas od času vyskočí na obou tvářích, bradě a kolem nosu další pupínky, které  jsou "plasticky" vidět, tváře jsou na omak velmi hrubé. Kožní lékař mi na oči předepsal hydro-cortison a na tváře speciální mast z lékárny. Dále mě odkázal na to, abych zkoušela vysledovat, po čem se mi vyrážka vyskytuje. Bohužel jsem již zoufalá, vyměnila jsem kosmetiku, většinou hypoalergenní avene, la roche, ale vyrážka pod očima zmizí po hydro-cortisonu částečně a cca 1x za měsíc jí mám i na tvářích, kde po masti z lékárny mizí cca týden, ale ložiska jsou stále nepatrně na tvářích viditelná. Vysledovala jsem, že nejspíše částečně mi nedělá dobře obyčejná voda z kohoutku, tudíž se oplachuji jarischovým roztokem...týden např. klid a poté z ničehonic se zase osypu. Prosím o radu, zda nevíte, či je problém v těle nebo je kůže skutečně tak citlivá na vnější vlivy. Děkuji mnohokrát!! Lenka W.

Hezkou sobotu, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí na pročištění organismu, na ženské orgány či nervan. Vhodná je i domácí bylinná mast z jitrocele. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



26.01.2011 - Kategorie: Kožní problémy | Vyrážky

Na nártech, bércích a zápěstí červené místy splívající papuli

přeji hezký den mám problém a u kožního lékaře žádný úspěch nevidím.Na obou nártech,bércích a zápěstí mám červené místy splívající papuli(tak to označila doktorka)strašně to svědí a dělají se nové pupínky dala mi na to Diprosone ale nic se nezměnilo.Prosím o radu.Moc děkuji Anna.


28.05.2011 - Kategorie: Kožní problémy | Vyrážky

Skvrny v obličeji

Dobrý den, pane Jonáši. Obracím se na Vás s prosbou, co dělat, když už mě tři roky trápí symetrické skvrny v obličeji, které se markantně zhoršují s přibývajícím sluníčkem a v zimě o nich skoro nevím. Je mi 39 let, těhotenství mám dávno za sebou, změna antikoncepce ani bělící krémy nikam nevedou.Že mi stálý pocit špinavého obličeje na sebevědomí nepřidává, asi psát ani nemusím. Předem Vám děkuji za Vaši odpověď. Jana



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.