Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



19.01.2012

Růst vlasů

 Dobrý den, chtěla by jsem se Vás zeptat. Mám přibližně dlouhé vlasy pod ramena a délku vlasů jsem si naposledy krátila cca tak pře rokem. Stříhání podstupuji pouze efilaci, jelikož doufám že se délka vlasů prodlouží. Mám kudrnaté vlasy a každý den si je žehlím a jednou za dva měsíce nanáším melír. Odrosty jsou viditelně patrné cca 10 cm, ale do délky není poznat, že by došlo k prodloužení délky. Chtěla by jsem se Vás zeptat, jak je to možné a jestli na to existuje nějaký šampón či doplněk stravy, aby mi vlasy opět rostli do délky. 
Děkuji Barbora

Hezký den, doporučil bych Vám kombinaci bylinných směsí vlasovonehtové, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinné směsi namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Jonáš


Související dotazy



ekzém ve vlasech, stres, srdeční arytmie

Dobrý den, již několik měsíců mně trápí ekzém ve vlasech, úporně svědící boláčky červené barvy (asi 4 na temeni), nějakou dobu se to vždy lepší, ale po čase se objeví znovu, vždy na stejných místech. Je mi přes 50  let, beru antidepresiva, léky na srdeční arytmii a před časem jsem prožila velký stres.
Nikdy jsem podobné problémy neměla. Moc prosím o radu. Děkuji


Špatná pleť, mastící se vlasy, akné

Dobrý den pane Jonáši, ráda bych se s vámi poradila: jsem 3 měsíce od porodu krásné holčičky... ale poslední týdny mám velmi špatnou pleť, dělá se mi něco jako akné - hnisavé boláčky hlavně na čele, někdy nose, tvářích a bradě. Špatně se hojí,pomáhá jen pobyt u moře a tam letos nepojedem...Taky se mi začaly hodně mastit vlasy. 10 let jsem brala HAK, vysadila jsem ji rok před otěhotněním a teď už ji znovu brát nechci. Vypadá to asi na nějakou hormonální nerovnováhu nebo že by zanešené tělo?? Vážně nevím... Jelikož kojím, chápu, že teď toho asi moc nenadělám...protože žádnou bylinnou kúru pít nemůžu. Ještě uvedu: od dětství jsem hodně trpěla na zácpu a od cca 17 let na záněty moč. měchýře a kvas. výtoky - teď už s tím problémy nemám a jinak se cítím dobře ... také myslím, že se stravuji docela pestře a zdravě. Napište mi prosím váš názor, každou radu uvítám:-))Děkuji a přeji krásný den! Míša


Změna kvality vlasů - mám suchou, šupinatou kůži a akné

Prosím o radu-měla jsem pevné,lesklé vlasy.Nyní se mi dělají vlnky,vlasy jsou vysušené,tenčí nežli dříve,vypadají jako bych měla trvalou.Používám pouze šampon a kondicionér, občas kúru na vlasy.Mám suchou,šupinatou kůži a akné.Chtěla bych vědět,jestli to všechno spolu souvisí, a co bych měla dělat ke zlepšení mého stavu.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.