Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



04.05.2012

Bylinky na trávicí potíže

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Poslední 3-4 roky mám pravidelnou ale řidší stolici .Vyšetření kolonoskopie v pořádku odběr stolice v pořádku odběry krve v pořádku i na lepek.Už si nevím rady co jíst a co ne.Často mi v břiše škrpouká a cítím jak potrava prochází střevem,někdy cítím lehkou bolest na pravém boku a pod pravým žebrem./sono břicha také v pořádku/Poslední měsíc jsem přibrala 2-3 kg mám strašně nafouklé břicho ,připadám si jak v pátém měsíci!!!Můžete mi prosím poradit čím by to mohlo být už jsem úplně nešťastná a doktora si připadám jak blbec ,že si to vymýšlím naposledy mi doktorka doporučila masáž. Děkuji za odpoveď Kovářová

Hezký den, Jano, doporučil bych Vám na trávicí potíže bylinky na pročištění organismu, a na trávení, a nervan. Vhodná je i domácí bylinková mast z levandule. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bolest břicha ze stresu - od žlučníku po žaludek, bublání střev až do podbříšku

Dobrý den, mám od dětství problém s bolestmi břicha. Bolest skoro vždy přichází na jaře a na podzim. Pracuji jako učitel, tudíž stres je k tomu značný, hlavně jsem do nedávna při práci ještě dálkově studoval konzervatoř. Projev bolesti je vždy takový, že přijde od žlučníku přes bolest v žaludku, bublání střev až do podbříšku. Lékařka mi dala antibiotika, která mi jen ublížila a je mi ještě hůř. Vše se snažím doplnit probiotikem, vynechal jsem mléko. Mírné zlepšení nastalo, ale jakmile se vyhnu dietě a zkusím sníst třeba banán, křeče jsou zpět. Stolice je stále jak voda s nestrávenou potravou. Nutno dodat, že to opravdu mívám SKORO každé jaro a už jako dítěti mně na nic nepřišli a já už lékařům vůbec nevěřím. Nevím si už rady, uvažoval jsem i o alergii na potravinu, ale tím to zřejmě nebude, také mě napadlo, že právě na jaře může něco létat ze vzduchu. Chci také podotknout, že jím poměrně zdravě a nekouřím. Pravdou je, že jsem měl před 4 týdny rýmu, kterou jsem léčil slivovicí a od té doby mě to zlobí a bolí žlučák. Co se týká stolice, je bez krvé a hlenu. Děkuji moc za pomoc.


Problémy se zažíváním, nadýmání a plynatost, říhání

Pane Jonáši,
mám dlouhodobé problémy se zažíváním. Velké nadýmání, plynatost a říhání. Mám vyoperovaný žlučník klasickou metodou, ale potíže přetrvávají-bolest v oblasti žlučovodů až pod pravým podžebřím. Občas je to provázeno i křeči. Mám prý tzv."líná"střeva, tedy spíše zácpu, někdy cítím bolest vpravo v podbříšku.Nutí mě to, ale nejde. Z toho po nějakém jídle mám průjem. Občas také pálení žáhy s pocitem na zvracení. Jako dítě jsem měla žloutenku, ale testy byly vždy v pořádku.Už nevím, co mám jíst, snažím se jíst zdravě, ale někdy je nejlepší suchý rohlík.Mám prý intoleranci na laktozu, všechna ostatní vyšetření střev i žaludku byla vždy negativní.Léky neberu žádné, sama zkouším čaje a bylin. kapky.
děkuji za odpověd. 



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.