Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



04.06.2012

Léčba bylinkami před chemoterapií

Dobrý den, pane Jonáši, chci Vás poprosit o rady, jak se připravit na radio- a chemo-terapii, aby byla pro mě pokud možno co nejsnesitelnější a nejúčinnější (strava, potravinové doplňky). V OA mám žaludeční vředy, odstranění žlučníku, deprese, jsem dnes 19. den po odstranění tumoru - novotvaru NNCH a mají následovat další uvedené postupy.Moc děkuji za odpověď a rady. S pozdravem Jana Š.

Požehnaný den, Jano, doporučil bych Vám bylinky na pročištění organismu, na cévy, klouby a ledviny a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bolest hlavy, deprese, osteoporoza

Dobrý den pane Jonáši, obracím s na Vás o radu pro svoji maminku (nar.15.3.1941), která má neustálé bolesti a jakési šumění,či dunění v hlavě.Trvá to u ní již několik let a všechna vyšetření, která absolvovala (včetně CT) jsou negativní.Nejvíce má problémy, když se vystaví větru, průvanu nebo po mytí vlasů a to i v létě. Jinak kolem 35-45 věku trpívala migrénami, ty teď již nemá. 2 roky se nyní léčí na osteoporózu a zjistili u ní něco s játry (předepsali jí lék s Ostropestřem mariánským). Maminka měla pohnutý život a její první manžel ji v minulosti fyzicky týral, konkrétně mlátil do hlavy - nemohly by její problémy s bolestí hlavy mít i tento původ? Je to pouze můj osobní dohad.Maminka má také psychické problémy, myslím, že trpí depresemi, psychiatr ji doporučil změnit životosprávu (maminka totiž opatřuje mojí sestru, kteáje tělesně i duševně postižená a v poslední době má s ní dost starostí).Chtěla bych ji nějako pomoci, proto se obracím s prosbou na Vás. Děkuji za Vaši ochotu a přeji mnoho úspěchů. Vaše čtenářka Edita.


Křeče v oblasti žaludku, podezření na žaludeční vředy nebo žlučník

Dobrý den pane Jonáši. V poslední době se mi dost často stává že po prvním jídle dne se dostaví asi v průběhu 5 až 10 minut křeče přibližně v oblasti žaludku. Objeví se v kratších intervalech asi 5krát za sebou. Také někdy začnu cítit slabost a pocit na zvracení. Později se vesměs dostaví plynnatost a potom pocit úlevy. Někdy mívám problémy s vyprazdňováním. Ještě do nedávna jsem prožívala dost stresující situace asi 3 roky vkuse a dost často jsem neměla chuť k jídlu, nepravidelná strava, nezdravá a stres myslím udělaly svoje.Někdy jsem mívala křeče, ale polevily pokud jsem se najedla. Nevím jestli jsem si tím nějak neublížila a popravdě mám strach, abych neměla žaludeční vředy nebo něco se žlučníkem. Chtěla bych svůj problém ale vyřešit přírodní cestou, pokud to půjde, ne se cpát tabletkama. Mohl byste mi prosím poradit, co moje příznaky vykazují a doporučit mi nějakou z vašich bylinných směsí??? Děkuji Vám předem za pomoc a radu. Škulavíková Erika


Strach, úzkost, napjaté nervy, nepříjemné pocity

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co by mi pomohlo?Je to půl roku co jsem byla nemocná 2 měsíce a hodně jsem se vynervovala....a od té doby mám neustále pocity strachu nevědomí skrátka divné pocity.Tak bych se chtěla optat co by mi pomolo...Pokažde když dělám dýchací cvičení a piju čaj na nervy tak se mi ulevý,ale neustale na to myslím.A žádne prášky brát nechci,tak Děkuji předem.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.