Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



04.08.2012

Chybějící menstruace a kožní problémy, lámavé nehty a padání vlasů, návaly horka a akné

Dobrý den pane Jonáši, chci se zeptat už si nevím rady pře 2 roky jsem vysadila antikoncepci a od té doby jsem neměla vůbec menstruaci, Paní doktorka do mě chtěla opět natlačit hormody, což odmítám! Je mi také strašné horko, červená mi kůže od zápěstí k prstům. Zajímám se trochu o číns. med. myslím, že mám v sobě horko, padaly mi vlasy už je to lepší, ale stále nejsou jako byly. Nehty mám lámavé a mám boláky na stehnech, ketré vypadají jako akné. Mohl by jste mi něco doporučit, poradit? děkuji mnohokrát!!

Požehnaný den, doporučil bych Vám bylinky na chybějící menstruaci a kožní problémy v podobě směsí na pročištění organismu, a na ženské orgány. Vhodná je též domácí bylinná mast z jitrocele a ženské bylinkové sedací koupele. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bylinky a nepravidelná menstruace po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem vás poprosit o radu. Vysadila jsem antikoncepci a měla jsem menstruaci pravidelnou po 33-35 dnech (to je můj cyklus i před otěhotněním), minulý měsíc jsem měla týden spoždění a tento měsíc už je to pomalu 3 týdny. Nechci chodit na vyvolávací injekce,raději bych to řešila přírodně. Můžete mi doporučit nějakou směs na vyvolání a upravení menstruačního cyklu?
Děkuji moc Martina Š.


Léčba chybějící menstruace a syndrom PCO

Dobrý den pane Jonáši, dle naší dohody shrnuji svůj pokrok se zdravotními problémy a rovnou Vám tímto chci také poděkovat za pomoc prostřednictvím bylinek. V srpnu 2008 jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala 12 let s tím, že s manželem bychom si moc přáli miminko. Bohužel se mi vůbec nedostavila menstruace a tak po 2 měsících čekání přišla na řadu vyvolávací injekce a po dalších 2 měsících znovu, přičemž mi byly diagnostikovány polycystické vaječníky a vypadalo to, že dle medicíny to lepší nebude. V listopadu jsem začala pít Vaše čaje na pročištění organismu a směs na ženské orgány, a v prosinci jsem začala sama menstruovat. Cyklem 35 dní od vyvolávačky, ale přece a bez hormonů. Nyní v březnu můžu říci, že se zřejmě opravdu cyklus stabilizoval na 29 dnech. Piji čajíky dále tak, jak jsme se domluvili a věřím, že si k nám i to vytoužené miminko časem najde cestu.


Polycystické vaječníky, ovaria, akné, padání vlasů

Hezký dobrý den pane Jonáši, dnes jsem zjistila pro mě nemilou zprávu od lékaře, a to jsou polycystická ovaria. Četla jsem tady vzkazy od osatních dam a potěšila mě reakce na Vás. Je vidět, že mnoho žen je spokojených. Proto se na Vás obracím s prosbou, zda byste mi doporučil nějaký čaj na můj problém. Nikde jsem nenašla co je obsaženo ve směsi na ženské orgány. Menstruační cyklus je někdy pravidelný, někdy ne. Bohužel i ovulace občas chybí. Současně mám 3 příznaky, které jsem vyčetla, že souvísí s vysokou hladinou mužských hormonů a následně s polycystické vaječníky, a to padání vlasů, akné a mastná pleť. S přítelem plánujem mimčo na podzim, a proto bych se ráda připravila, aby byly všechny překážky odstraněny a nebránilo nic početí miminka. Proto Vás ještě jednou prosím o radu. Děkuji moc za Váš čas a ochotu. Pro nás je to těžká situace smířit se se zprávou, která ohrožuje to, na co se všichny ženy těší. Děkuji Petra B.


Roztřepené nehty, zvýšená lámavost nehtů

Stále mi nerostou nehty,lámou se, třepí se. Jsou sice tvrdé, ale nerostou. Co s tím mám dělat. Vždy jsem měla velmi dlouhé nehty a bez potíží.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.