Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



02.12.2012

Chronická prostatitida a bolesti krční páteře a migrény

1) Podle uroložky mám chronickou prostatitidu,krevní výsledky včetně PSA mám v pořádku, poměření průtoku moče mám naordinovaný Taflosin 0,4 mg. V roce 2008 jsem byl operován na rakovinu tlustého střeva,potom měsíční radioterapie a dvojnásobná chemoterapie, K tomu se přidala embolie v levé noze/anopyrin/. V současné době mám všechny výsledky v pořádku.
2) Mám problémy s krční páteří hlavně pravá strana/ruka a hlava až k čelu bolí denně.Někdy při záporné stresu mívám migrénovitý záchvat- spustí se mi rýma a slzí mě oči. Mám i třes v rukách a specielně v levé ruce . Beru na to hořčík. Děkuji za radu. Přeji pěkný den          Josef H.

Požehnaný den, Josefe, doporučil bych Vám bylinky na chronickou prostatitídu a na bolesti krční páteře v podobě směsí na pročištění organismu, a na cévy, klouby a ledviny, a nervan. Vhodná je i domácí bylinná mast z levandule. Pokud byste si přál pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Bylinky na migrénu

slyšela jsem, že vlaštovičníková tinktura může zlepšit záchvat migreny, lze si tinkturu vyrobit ?, nyní vlaštovičník kvete. Je mi 60 let a stále mám migreny, kromě injekce Dolmíny mi nikdy nic nezabralo, otravuje mi to život. Hlava mně bolí na čele, spáncích a potom přechází do očí, není to tedy klasická migréna. Co mi poradíte, jinak jsem zdravá, jen beru Letrox 075 už sedmým rokem. díky za odpověď.


Chronický zánět prostaty, bolesti zad a podbříšku

Přeji pěkný den, je mi 32let a již 8 let trpím chronickým zánětem prostaty. Trpím bolestmi v podbřišku, bolestmi zad, mívám horká varlata a trpím samovolnými výtoky semene (hlavmě v noci, až mne to vzbudí), které je řídké a nekvalitní. Na urogii mi v moči nenašli nic, ale odebrali mi vzorek spermatu, ve kterém našli velkou infekci. Dali mi na to antibiotika, ale ty nezabírají. A asi po 4 letech se mi k těmto obtížím ještě přidala svalová únava, která jsem přesvědčen, že s tím souvisí. Poraďte prosím co dělat. Velice Vám děkuji za odpověď. S pozdravem Martin P.


Poděkování za léčení nadváhy, bolesti bederní páteře a kloubů

Dobrý den, mám problémy s nadváhou a celkovým objemem těla, dělá se mi akné, mám bolesti bederní páteře a ramenních kloubů a občas vstanu s otokem očí a obličeje. Celkově se cítím velmi špatně. Můžete mi prosím poradit?



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.