Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



03.12.2012

Atopický ekzém a potravinová alergie u dětí, alergie na kočku a roztoče, na prach

Dobrý den, dcera (3 roky) má atopický ekzém, od 3.měsíce. Potvrzeny alergie : mléko, vejce, lepek, kočky, roztoči, prach,... Dcera drží přísnou dietu (je na cca 20 vyzkoušených potravinách), ekzém se nám celkem daří držet pod kontrolou, ale stále to neřeší příčinu a potravinové reakce neustupují.
Předem děkuji za odpověď. Přeji pěkný den Markéta Povolná

Požehnaný den, Markéto, doporučil bych Vám bylinky pro dcerku na atopický ekzém v podobě směsi kojící. Vhodná je i domácí bylinná mast z jitrocele. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. Léčitel Jonáš


Související dotazy



Alergie na roztoče, prach, plísně, nikl, soju, ořechy a srst psů, atopický ekzém

Dobrý den, ráda bych po všech možných pokusek v klasické medicíně zkusila najít pomoc u vás. Od narození trpím atopickým ekzémem. Doufala jsem, že se to nyní po porodu (4 měsíce) zlepší, ale řekla bych, že opak je pravdou :O/ má kožní lékařka nezná nic jiného než řešení v kortikoidech a ani ty mi už nezabírají! Zároveň trpím alergiemi na roztoče/prach, plísně, nikl, soju, ořechy a srst/sliny psů a koček. Domnívám se, že bych určitě potřebovala celkově vyčistit organismus od škodlivin. Mám i pomalejší metabolismus a během těhotenství jsem začala trpět zácpou a vnitřními hemoroidy. Tento problém ani nyní nevymizel. Prosím vás tedy, zdy mi můžete poradit jakým způsobem bych mohla své obtíže zmírnit. Moc děkuji, s pozdravem Eva H.


Bylinky na atopický ekzém, astma a silná alergie na roztoče u malého dítěte

Dobrý den pane Jonáši, moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Moje 7 letá dcera je od malička atopik. Asi od 2 let jí byla zjištěna silná alergie na roztoče, trpí astmatem a chronickým zánětem středního ucha. Špatně slyší a je již po 2 operacích uší, kdy jí byly zavedeny tlak vyrovnávající trubičky. Opět se jí sluch rapidně zhoršil, prý nateklou Eustachovou trubicí. Mrzí mě že již v tak nízkém věku musí do sebe dostávat různé léky. Na alergii má vakcínu po které se jí ale zhoršil exém. Je došrábaná do krve. Kožařka nám napíše vždy nějaké masti. Bohužel mám pocit že zabírají jen ty s kortikoidy a navíc se exem po vysazení vždy zhorší. Mohla bych poprosit o radu zda je možné ji nějak pomoci. Sama jsem atopik a vím jak je svědění nepšíjemné. Ráda bych zkusila i jinou cestu léčby.
Musíte pacienta vidět nebo jak to u vás funguje? Mnohokrát děkuji za odpověď a přeji krásný den Svobodová Andrea


17.05.2012 - Kategorie: Atopický ekzém | Podpora kojení | Vyrážky

Bylinky na ekzém miminka a pro kojící matku

Dobrý den pane Jonáši,
ráda bych se zeptala jak pročistit svůj organismus, jsem kojící maminka, mám spíše suchou kůži a někdy svědí, někdy žlutě povleklý jazyk, tipuji to na oslabená játra(nejvíc) , navíc přelom květen až červen mívám alergii na trávy, pyly. Teď vím jak moc dokáže stres. Mimčo má tři měsíce a chvíli bojujem s ekzémem, svědivá červená kůže a docela se to rozlézá, že už se jí špatně usíná.  Co byste prosím doporučil? Myslíte, že mám nadále kojit, mě to nevadí, ještě trochu vyčerpat svůj organismus, pak se dám zase dohromady, ale nevím, jestli má teda to moje m. mléko dobré složení, snažím se jak můžu, ale prostě se to nelepší. A případně jak dlouho byste doporučil kojit.
Moc děkuji a přeji příjemné dny. Jana Filipská


Molousky, atopický ekzem, alergie na mléčnou bílkovinu, vaječný bílek

Dobrý den, pane Jonáši, můj 26 měsíční syn má molousky na zádech a atopický exem, zjistili potravinovou alergii na mléčnou bílkovinu a vaječný bílek. Prosím o radu na vyléčení těchto kožních projevů. Děkuji za odpověď Kroupová Kateřina



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.