Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



04.03.2013

Alergie a astma, stafylokok v nose a EB viroza

Dobrý den chtěla bych se zeptat letos jsem byla hodně nemocná a pořád se ještě necítím. Pořád mě bolí krk, nosohltan mám zarudlý a pod bradou se mi dělá asi uzlina, který bolí někdy mám pocit, že i jazyk mě nějak pálí. Jsem také pořád unavená. Je mi 40 let a dle krve je vše ok jen únavový syndrom, EB viroza ale nevím jestli prodělaná. Takže únava příšerná. Také mám v těle oparový virus. Dost často se mi dělají opary. Měla jsem i pásový opar na noze. Doktorka říká, že jsem hodně oslabená. Jsem i alergik a prý astmatik.Tak beru vitamíny a dál nevím co s tím. Stav je dlouhodobě stejný. Dle výtěru jsem měla jen stafylokoka v nose, ale ne na léčbu. Poraďte mi prosím nějakou léčbu abych nechytala všechno okolo a byla zase trošku vitální. Děkuji moc a přeji hezký den. Mám také 6 letého kloučka a ten je také dost často nemocný. Dávám mu vitamíny a echinaci. Ale nevím proč letos jsme na tom takhle. 

Požehnané úterý, doporučil bych Vám bylinky na alergie a na astma, na stafylokoka v nose a na EB virozu v podobě směsí na pročištění organismu, a na průdušky, a na cévy, klouby a ledviny. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



Angíny a záněty v krku, šumění a pískání v uších, chlamýdie a EB virus, zánět močových cest

Dobry den, posledni 4 roky me stale suzuji angíny a záněty v krku, mám zvýšené svalové napětí a šumí a píská mi v uších, gynekologické potíže me suzuji tez, menstruace mi skoro vymizela a to je mi 30. Posledniho pul roku me trapi nekonecne pálení močových cest. V krvi mi nasli oboje chlamydie a aktivni EB virus + ze mam snížená buněčnou imunitu. Skoro vsechno chytnu, ale prubeh nebyva dramaticky, bez teplot, zato se mi to pak tahne. Prosim o radu, nevim kde zacit a to bychom chteli dalsi dite. Hezky den vsem!


Léčivé byliny na srdeční arytmie a na sníženou funkci štítné žlázy, astma

Dobrý den pane doktore. Mám srdeční arytmii a užívala jsem lék zvaný Cordaron. Bohužel, silně mi ovlivňoval sníženou funkci štítné žlázy, takže mi  lékař předepsa Multaq 400..Bylo mi však po něm špatně a když jsem to řekla lékaři,řekl,že už neví,co by mi předepsal. Špatně se mi dýchá a někdy mne píchá u srdce. Jsem astmatička, ale nemívám nijaké významné potíže s dechem,ale nyní při tomto léku se cítím opravdu mizerně.
Můžete mi pomoci?Velmi děkuji za radu a přeji hezký den a hodně úspěchů ve Vaší práci.Kolocová


29.05.2012 - Kategorie: Angína | Vyrážky | Zlatý stafylokok

Zlatý stafylokok ve výtěru nosu, únava a svědění pokožky

Dobrý den, pane Jonáši mám na Vás prosbu o radu. Syn měl angínu s  podezřením, že se jedná o spálovou angínu (ta se naštěstí nepotvrdila). Z výtěru nosu mu byl zjištěn zlatý stafylokok. Ten už měl ve výtěru minulý rok. Léčila jsem ho tehdy u homeopata, který mu předpsal mnoho léků včetně guny.
Prosím Vás o radu, jak se tohoto bacilu zbavit. Syn bývá často unavený, přikládala jsem to také věku (14 let) a jeho sportování. Mám pak hnědé kruhy pod očima a po zpočení, ale i osprchování ho svědí pokožka na břiše a zádech a má tam červené skvrny.
Děkuji předem za radu               Šilhová. 



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.