Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



02.04.2013

Hypofunkce štítné žlázy, neuroza a nespavost u kojící maminky

Dobrý večer, již jsem Vám psala dotaz ohledně syna a zlatého stafylokoka, čekám již na odpověď. Čaje mi můžete namíchat a poslat až po telefonické domluvě? Chtěla jsem se ještě zeptat na vlastní zdravotní problémy, jíž asi deset let se léčim na hypofunkci štítné žlázy, užívám euthyrox 88mg, nečíní mi to žádné potíže, ale ráda bych vyzkoušela Vaše bylinky a přestala užívat léky. A další od mala trpím neurózou, již dvakrát jsem byla hospotalizována na psychyatrii s panickou poruchou. Prostě když, opravdu přejedu hranici, tak už nedokážu odpočívat, pak jsem schopna nespat i deset nocí.Už se to snažím odbourávat a házet věci za hlavu, ale často to nejde a já věci řeším intenzivněji než je zdrávo a snažím se opravdu až do úmoru. Prostě neumím mávnout rukou. Užívám vždy s přestávkami antidepresiva, ale bráním se tomu, chci to zvládnout sama. Ale někdy to nejde, nejhorší je když nemůžu spát, takže něco asi komplexnějšího na spánek a takové uklidnění. A ještě takové celkové pročištění vnitřních orgánů. Nyní užívám jen ten euthyrox, protože kojím, tak nevím zda byste doporučil nyní nějaké bylinné směsi. Už jsem vyzkoušela opravdu mnohé alternativní způsoby a zcela bez úspěchu, ale Vaše byliny chci vyzkoušet, Děkuji Děkanová

Požehnaný čtvrtek, doporučil bych Vám bylinky na hypofunkci štítné žlázy, na neurózu s nespavostí v podobě směsi kojící a dětské bylinkové koupele pro Vás:-). Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



Bolesti a únava kloubů a svalů, snížená funkce štítné žlázy, nespavost a noční pocení

Dobrý den, před 20 lety jsem prodělala mononukleozu, spoustu let jsem neměla problémy, žádné potíže s imunitou atd. Až před rokem to vše přišlo znovu, únava, bolesti kloubů a svalů, nevyléčitelná rýma, snížená funkce štítné žlázy a nespavost a noční pocení. Lékař mi odebral krev a přišel na to, že mám v těle spoustu protilátek na EB viry. Doporučil odpočívat, posílit játra, zlepšit imunitu. Brala jsem delší dobu léky Coriolus versicolor. Stav se ale nelepší, únava je hrozná, ke všemu se přidal i žlučník, kameny nemám, ale začala jsem trpět na záněty. Také mi přišli na hodně protilátek v krvy na chlamydie, to mi léčili 4 týdny braním antibiotik. Dále i hodně plísní v těle, na to mi doporučili tablety z oregánového oleje. Teď už začínají zlobit i nervy, jsem neustále ve stresu a v marném boji s únavou a bolestí.


Bylinky na sníženou funkci štítné žlázy

Dobrý den, byla jsem na preventivní prohlídce u svého praktického lékaře, který mě poslal na endokrinologii, protože se mu něco nezdálo. Tam mi zjistili, že mi štítná žláza sice zatím funguje normálně, ale tělo si proti ní dělá protilátky a hrozí mi její snížená funkce. Lékařka mi vysvětlila, že se s tím nedá nic dělat a není jasné, kdy by mohlo k nějakému zhoršení dojít. S manželem plánujeme druhé dítě a lékařkou mi bylo naznačeno, že právě těhotenství je pro štítnou žlázu zatěžující. Zatím jsem byla ponechána bez medikace s tím, že se to bude po půl roce kontrolovat. Chtěla bych se tedy zeptat, jestli se to opravdu nedá nějak ovlivnit a případně, co byste mi doporučil.

Děkuji

S pozdravem

Věra H.


Snížená funkce štítné žlázy a uzel na štítné žláze u kojící maminky

Vážaný pane Jonáši, půl roku po porodu se mi zvětšila štítná žláza. Po vyšetření se ukázalo, že mám hypofunkci a na štítné žláze uzel. Výsledky z biopsie a CT ukázaly, že je benigní. Pan doktor mi nasadil Letrox 75 jednou denně. Během dvou týdnů se uzel zmenšil. Teď se mi zdá, že se zase zvětšil. Může to mít souvislost s menstruačním cyklem - hormony ? Na kontrolu jdu až v květnu. Nechci zbytečně plašit, ale bojím se o sebe vzhledem k mému 9měsíčnímu miminku, které mimochodem plně kojím. Četla jsem, že by onemocnění štítné žláze mohlo být v případě, že se problémy objeví po porodu, dočasné a upraví se do roka. Je to možné? Ráda bych Vás tímto požádala o radu případně o nějaké bylinky, které by mi pomohly. 



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.