Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



09.08.2013

Léčba chlamydií

Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou na léčení chlamydií. V dubnu jsem prodělala clostridiový průjem poté, co jsem měla antiibiotika na zánět zubu.Byla jsem v nemocnici,dostla jsem ještě zánět střev a tlustého střeva a ještě než toto bylo valéčeno otekly mi kolena, kotníky, zápěstí a ještě další malé klouby na nohou. Dr. mi naordinovala kortikoidy Prednison a Diclofenac, potíže trochu ustoupily a další vyšetření ukázalo , že mám chlamydie i manžel.Dostali jsme oba  ATB, jí DOXY BENE, užívali jsme je 3 týdny, ale nové testy byly zasepozitivní.Myslíte, že nám můžete pomoci? Moc děkuji za odpověď.

Požehnanou sobotu v Kristu, doporučil bych Vám i manželovi bylinky na chlamydie v podobě směsí na pročištění organismu a na cévy, klouby a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem Jonáš


Související dotazy



Chlamydie pneumonie

Mám zjištěné chlamydie pneumonie, užívám klacid.Prý se to ale ńevyléči, tělo si musí pomoci samo. Mám posilovat imunitní systém, aby si sám potom poradil. Je možné nějak v tomto úsilí pomoci? Děkuji Hejhalová


07.01.2013 - Kategorie: Chlamydie | Ženské problémy

Chlamýdie v krvi a únava

Dobry den, moc prosim o zazracny koktejl bylinek na me neduhy. Jiz nekolik let beham po doktorech a dosud mi nikdo nepomohl. Jedine co mi bylo prokazano byly plicni chlamýdie v krvi, ktere jsem hostila velmi dlouho a tak je pry normalni, ze jsem unavená a ze se to upravi, kdyz jsem po mesicni kure antibiotik jiz bez znamek chlamydii. Trva to jiz rok, co jsem dobrala antibiotika, ale zadne zlepseni necitim, spise naopak, kazdy den me neco boli, kazdy den bojuji s unavou. Obcas mam pocit, ze uz to dal nezvladnu, ale stale to jeste nejak jde. Trochu me zlobi pamet, nebo spis bych to nazvala tak, ze mam casto dlouhe vedeni, takze mi trva dele, nez si to v hlave srovnam do spravne podoby. Casto me boli hlava, nekdy brni prava pulka. Brni me obcas i cast jazyka nebo i treba stehna. Dale me boli kolenni klouby. Spise pri ohybani, chuzi ze schodu, ale i v klidovem rezimu. Dale me trapi nervove bolesti po celem tele. Ruzne stridaji mista i podobu. Nekdy jsou to prudke bodave bolesti, jindy deletrvajici tahle bolesti. Nejhorsi to byva pri odpocinku. Neustale mi piska v usich a kdyz si lehnu, mam pocit, ze potrebuji dat na hlavu pytel s piskem, aby se mi hlava uvolnila. To ale ma nejspis spojitost s krcni pateri, ktera me tez zlobi. Mozna ma pater na svedomi i to, ze se mi nekdy hure dycha. A aby toho nebylo malo, trapi me velka plynatost a pomale traveni. Podle vysetreni na colonoscopii, mam delsi a hodne lina streva s cetnymi preklady. Vysetrovano to bylo kvuli hemoroidum. Obcas me chyta neco jako krec do konecniku, ktera je velmi neprijemna a trva 30-60 minut. Omlouvam se za takovy vycet obtizi, ale snazim se dat co nejvice indicii, ktere by mohly napovedet. Stravuji se celkem zdrave. Mam ale tak 15 kg nadvahu, kterou obcas shodim, nato ale opet priberu, jelikoz unavu podporuji jidlem. A bohuzel i sladkostma. Nevim jak jinak nabit energii. Dekuji za precteni a v nadeji cekam na odpoved.Mam jeste nadeji ve svych 39letech na zlepseni?


Chlamydie, bolest v podbřišku a křížové oblasti, bolesti kloubů

dobrý den,
již 4 roky se neúspěšně léčím na chlamydie trachomatis. Můj gynekolog mi řekl, že mám v krvi jen informaci, že jsem je prodělala, ale moje obtíže tomu nenasvědčují. Antibiotika jsem brala již několikrát, naposled letos v červnu – opět bez zlepšení. Začínám být zoufalá, protože se k bolestem v podbřišku a křížové oblasti zad přidávají postupně i bolesti kloubů – hlavně kolen a kotníků.
Bohužel vůbec nevím, jak to dál řešit, zda je vůbec řešení.
Dá se doporučit nějaká léčba, která by mohla zabrat?



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.