Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



20.11.2013

Vypadávání obočí, řas a vlasů

Dobrý den pane Jonáši, zhruba před půldruhým rokem mi lékaři diagnostikovali Sjogrenův syndrom a užívám Imuran. Padají mi vlasy a řasy, obočí už nemám téměř žádné. Prosím o Vaši radu a mnohokrát děkuji.

Pokojný čtvrtek v Kristu, doporučil bych Vám bylinky proti vypadávání obočí a řas, vlasů v podobě směsí na ženské orgány, klouby, cévy a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Alopecie totalis, vypádávání obočí a vlasů, řas

Dobrý den, nemám vlasy, řasy, obočí. Zkouším kde co. Prý to je autoimunitní problém. Léta mě zatěžuje psych. nemocná dcera.
Jaký je Váš názor, může se to ještě změnit?
Děkuji Milena


Bylinky na vypadávání vlasů, řas a obočí, snížená štítná žláza a bolest bederní páteře

Dobrý den pane Jonáši! Prosím o radu ohledně manželovy nemoci. Odborný název - alopecie areata - vypadávání vlasů do koleček, ztráta obočí, řas. Vše začalo v roce 2008 kolečkem ve vousech. Dnes již je manžel bez vlasů, nemá jedno obočí, dolní řasy. Po léčbě kortikoidy 2009 - 2011 se stav zlepšil, ale manžel byl oteklý  v obličeji a přibral z 83 kg na 91 kg. V lednu  2012 po domluvě s kožním lékařem byla léčba kortikoidy ukončena (že už je to moc dlouhá doba a mohlo by to mít vedlejší účinky). Takže nebere nic. Spustila se samozřejmě reakce, že mu během půj roku vypadala půlka vlasů na hlavě, vypadal jako dalmatin, proto jsme hlavu oholili. Ale bez toho jednoho obočí a řas vypadá hrozně. Zkoušeli jsme různé přípravky (zaručené MARBO, různé léčitele,čínského léčitele - tady jsme po 2 měsících ale skončili z finančních důvodů a manžel se těmi 12 bobulemi málem udávil, takže řekl, že už to brát nebude). Teď zkoušíme čaj z lapacha, vitamíny na imunitu,2x denně lněný olej, mast protopic na obočí. A stále žádný pokrok. Jinak manžel má sníženou funkci štítné žlázy, bere Letrox. Od ledna zhubnul na 78 kg. Sní toho hodně,ale pořád nic nemůže přibrat. V červnu ještě prodělal akutní zánět slepého střeva, které mu bylo vyoperováno. Bolí ho záda - bederní páteř, vyhřezlá ploténka (cvičí, občas si vezme Dolminu od bolesti). Jinak je zcela zdráv. U všech vyšetření má prý ukázkové hodnoty. Prosím Vás tímto o radu, zda se s tím obočím a vlasy dá ještě něco dělat.
Moc děkuji za ochotu. Ch. Lenka


Vypadávání vlasů, řas a obočí u devítiletého syna

Dobrý den pane Jonáši, obracím se na Vás s prosbou o pomoc a radu. Mám devítiletého syna Jakuba a letos v únoru mu začaly vypadávat vlásky. Nechali jsme mu udělat kompexní krevní rozbory, ale vše je v naprostém pořádku. Dětská lékařka nám řekla, že to vypadá na psychiku. To nám potvrdila i psychosomatická poradna a kineziologie, na kterou pravidelně docházíme. Byla nám doporučena nějaká homeopatika a léky z moči Kubíka Urodot. Kubík je už ale úplně bez vlásků. O prázdninách nám začaly růst, do školy šel s ježečkem, ale po třech týdnech školy mu to opět spadlo a teď mu vypadává i obočí a řasy. Ve škole to zvládá super, nosí víceméně jen jedničky, ale moc rád do školy nechodí, prý je to ztráta času. Ale paní učitelku má moc rád. Se spolužáky vychází také dobře.  Hůře se však vypořádával s narozením sourozence, mají mezi sebou 7 let odstup. Tam musela hodně zapracovat kineziologie. Nyní už je vztah Kubíka a Kryštůfka ok. Na kožním by nám dávala paní doktorka jen kortikoidy a ty já synovi dávat nebudu. Pokud je to v psychice, chci hledat pomoc jinde. Hlavně tedy v přírodě. Prosím tedy o pomoc Vás. Děkuji a přeji pohodové podzimní dny.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz