Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



04.01.2014

Atopický ekzém, mononukleóza, alergie na mléko

Dobrý den, pane Jonáši, ráda bych Vás poprosila o radu. Moje téměř dospělá dcera měla v dětství  atopický ekzém. S přibývajícími roky se objevoval pouze zřídka. Před 2 roky se dceři neskutečně zvětšily  krční uzliny a toto zvětšení doprovázela strašná únava (byla schopna prospat  celý den). Po opakovaných vyšetřeních u dětského lékaře nám bylo sděleno, že přechodila mononukleózu. V této době též absolvovala vytržení nosních mandlí a přitom jí byla zjištěna srdeční arytmie. Krční uzliny se však nezmenšovaly a lékaři nám nabídli, že dceru „prolejou antibiotiky“. To jsme odmítli a vyhledali lékaře homeopata. Homeopatika dceři zabrala poměrně rychle.  Avšak asi po 3 měsících se u ní projevily problémy s nadýmáním a častým pobolíváním břicha na levé straně.  Dcera absolvovala vyšetření v nemocnici, ale bylo nám sděleno pouze podezření na alergii na mléko, resp. laktózu.  Mléko a mléčné výrobky jsme tedy zcela vyřadili. Problémy s nadýmáním se zmenšily, ale nezmizely úplně.  Přijde mi oslabené celé její zažívání. Proto se na Vás obracím o radu a pomoc. Předem Vám moc děkuji za odpověď a přeji krásný den. S pozdravem Naďa Š.

Požehnané dny v Kristu, doporučil bych Vám bylinky na atopický ekzém, mononukleózu, a na alergie na mléko v podobě směsí na trávení, a na klouby, cévy a ledviny, a nervan. Vhodná je i mast ze řebříčku s malinou. Pokud byste si přála pomoci a bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Atopický ekzém - doporučena dieta s vyloučením některých potravin

Vážený pane Jonáši, můj dvanáctiletý vnuk trpí od tří měsíců atopickým ekzémem. Když byl malý, nejvíce postiženými místy byl obličej,krk,za ušima,loketní a kolenní jamky, nyní je to krk, kůže kolem očí, loketní a kolenní jamky, i ty uši. Ivo je nejstarším ze čtyř dětí mé dcery, žijí v Holandsku. Donedávna mu postiženou kůži promazávala vazelínou a když už to bylo hrozné, použila kortikoidy, obojí samozřejmě dle pokynů lékaře. Před rokem navštívili elektromagnetickou rezonanci, kde byla vnukovi doporučena dieta s vyloučením některých potravin na dobu 3 měsíců, zdálo se, že to bude účinné, už tam chodí rok, vyloučili ze stravy lepek, kravské mléko a výrobky z něho a další potraviny, problémy trvají. V koletivu vrstevníků se mu, jak já říkám, hloupí smějí, bohužel. Je to chlapec obdařený bystrostí a dobrou hlavou na úkor šikovnosti tělesné. Mohla bych psát ještě dál, ale nevím, jaké informace a jak podrobné potřebujete. Prosím, pomozte nám! Pozn.: byl kojen 17 měsíců, nikdy přikrmován, asi 3 týdny měl novorozeneckou žloutenku. Má vyšší cholesterol, to má i jeho mamka, je to genetická zátěž. Děkuji, Hana Zemanová, babička.


26.03.2013 - Kategorie: Játra | Mononukleóza

Mononukleoza a únava, bolest a točení hlavy

Dobrý den,lékařka mi sdělila že sem prodělala mononukleozu,špatné odběry,jsem stále unavená,točí se mi hlava,bolí mě.nejsem zvyklá stále poléhavat,ale je mi stále divně,nevím jestli je to důsledek tohoto.děkuji ,jaké čaje jsou vhodné?


Nadýmání a tlak v konečníku, potravinová alergie na mléko a vaječný bílek

Dobrý den pane Jonáši, prosím o radu k mým problémům. Je mi 42 let a trpím vždy k večeru nadýmáním ( i po úpravě stravy) a "bubláním" v břišní oblasti.
Nadýmání a potřeba na stolici mne i časně ráno probouzí. Stolice je řidší, není to klasický průjem.Trpím i nepříjemnými pocity v konečníku, je po stolici bolavější a mám pocit tlaku (jakoby znovu nucení na stolici), který tak po půl hodině ustupuje.Před pěti lety jsem byla na kolonoskopii, vše bylo v pořádku, pouze zjištěna alergie na mléko a vaječný bílek. Děkuji Vám moc za odpověď a Vaši radu.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.