Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



11.09.2014

Plynatost a alergie na mléko

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda existují bylinky, které omezují tvoření plynu a tudíž nadměrnou plynatost. Omezuje mě to společensky a i lidsky. Mám alergii na mléko, takže se mu - i mléčným výrobkům zdaleka vyhýbám. Nejím ani moc zeleniny a ovoce - i po nich trpím plynatostí. Vyhýbám se všemu, co mi nedělá dobře. Pomohlo by něco ? A ještě: neexistují bylinky na zahušťění stolice ? Děkuji za pomoc a radu. Jana

Pán s Vámi, Jano, doporučil bych Vám bylinky proti plynatosti a na alergii na mléko v podobě směsí na trávení, na cévy, klouby a ledviny, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 16 hodin ve všední den či v sobotu od 9 do 13 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš


Související dotazy



Plynatost a bolesti žaludku

dobrý den, předem vám chci poděkovat, kdy mi vaše čaje pomohly téměř zcela vyřešit problém s píštělemi. Oba čaje jsem brala poctivě tři měsíce. (Hovořili jsme spolu telefonicky začátkem tohoto roku).
Pro tuto dobrou zkušenost se na vás obracím znovu s tímto problémem : již 20 let mne trápí záhadné bolesti žaludku, které nejprve byly velmi zřídka - 1 měsíčně, silná biolest, zasahující do oblasti páteře kde jsem měla pocit "rozžhaveného drátu", poté mdloby tak velká bolest byla a pak jakoby bolest přešla do břicha, kde mi odešly plyny a tím to skončilo. Posledních pět let žel se tyto problémy stupňují, dnes denně, i vícekráte - je to trochu jiné, nejde už mi to tak do páteře a dá se to vydržet - v sedě, v leže. Nepomáhá kostka ledu, čerstvý zázvor, trochu Isochol. Za ty roky jsem prošla řadou vyšetření včetně kolonoskopie ale nikdy nic nezjistili a případ byl uzavřen - nervového původu. Já jsem časem přišla na to, že bez vazby na to zda jím či nejím, případně co jím , mě najednou začne bolet žadludek, protože se mi v něm začnou tvořit plyny a pokud se mi podaří odříhnout. je problém vyřešen. Když ne tak trpím jako kůň, jsem zcela bez energie a musím si lehnout. Pak se mi podaří buď održříhnout, nebo plyny předou do břicha a odejdou obvyklou cestou. Netrpím zácpou ani průjmem, dbám na pravidelnou denní stolici a můj jídelníček je velmi jednoduchý s malým množstvím masa (asi 1-2 x týdně trochu). Jím pravidelně co cca 3-4 hodiny malá množství - většinou celozrnný chléb, žervé či jiný lehký sýr, trocha zeleniny. Nejím klasická vařená jídla protože mi je po nich moc těžko - za ty roky jsem si našla tuto cestu života se svým problémem.
Prosím tedy o radu či recepturu a vaše doporučení, které budu ráda akceptovat a případně se směs u vás objednám.
Děkuji velice předem, hezký den, Milena Rychtářová


Plynatost, dráždivý tračník, nadýmání

Dobrý den pane Jonáši,obracím se na Vás s prosbou o pomoc při řešení mých obtíží. od podzimu, mě sužovala bolest beder, chodila jsem k masérce, nic se nezměnilo.Jela jsem na gynekologii, také vše ok. Šla jsem k lékaři, odhadl mé popsané bolení na špatnou funkci tračníku a předepsal mi meteospasmyl. Zabralo to. Jestliže, si tabletky nevezmu 1-2 dny, bolení mě provází znovu. Mám sedavé zaměstnání, každý, i malý stres mi jde právě přes břicho. Chtěla bych zkusit Vámi namíchané čaje. Prosím o odpověď, či případné dotazy zodpovím. Děkuji předem, Hanzlíčková J.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz