Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



25.01.2018

Myom na děloze a uzly na štítné žláze

Mám myom na děloze a uzly na štítné žláze, žláza funguje. Co byste mi doporučil? Děkuji


Chvála Kristu, doporučil bych Vám bylinky na myom a uzly na štítné žláze v podobě směsí na pročištění organismu, na ženské orgány, a nervan. Vhodné jsou i ženské bylinné koupele. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 9 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



19.03.2013 - Kategorie: Myom | Štítná žláza

Myom a autoimunitní zánět štítné žlázy

Dobrý den, pane Jonáši, prosím o radu. Jsem po operaci submukózního myomu o velikosti cca 2,6 cm. Myom byl rychle rostoucí (cca 3/4 roku) a způsoboval silnou menstruaci, vyplňoval celou dutinu děložní, špinění mezi menstruacemi, cyklus v posledním roce nepravidelný cca 24-27 dní. Je mi jasné,že část myomu v děloze zůstala a je možné že opět vyroste. Je mi 35 let, 1 dítě. Dále se léčím na autoimunitní zánět štítné žlázy asi 7 let a před 2 lety mi byla zjištěna celiakie a pravěpodobně reflux (ten nebyl prokázán, ale zabírají léky používané na léčbu refluxu). Zdravotní problémy se začaly objevovat po velkých stresech a dlouhotrvajícím psychickém vypětí. Děkuji za jakoukoliv odpověď S pozdravem Martina K.


Uzle ve štitne žláze - bylinky

Dobry vecer, mam problemy s uzliky ve štítné žláze. Jsou to vetsinou cysty, ale po pul roce nalezu se mi objevil dalsi. Byla jsem na endokrinologii a doporucili mi operaci. Mne se nejak nechce....stitna zlaza je nezvetsena, dobre ohranicena. Pl 4,1 1ml, LL 3,65ml. Parenchym je v zakl.osnove primerene echogenity a nehomogenni, v PL je hypoechogenni uzel s koloidem a mikrokalcifikacemi v.s. bez vyraznejsi perfuze 7x7x9mm- 0,25ml stejny., v LL je cysticky uzel s hyperechog.obsahem 6x4x3mm, na rozhrani isthmu a Ll hypoechoh. 6x6x10, dalsi kaudalne cysticky.Cevni svazky symetricke vlevo pred kyvacem je velka ovalna hypoechogenni uzlina se stop.prutokem 10x11x20mm v.s.zanetliva. Dopplerem prutoky nezvysene.Nezvetsena zlata polynodozni. Musim brat hormon i kdyz hladinu hormonu mvm v poradku. Zacinam pocitovat i bolest kloubu....lokte a kolena. Muzete mi profim poradit nejake bxlinky? Operaci se branim, ale....? Dekuji za odpoved. Jana V.


18.02.2017 - Kategorie: Myom | Snížená funkce štítné žlázy

Zpomalená štítná žlaza a cysty, myomy v děloze

Dobrý večer p.Jonáši, v poslední době se cítím hodně unavená a jsou dny kdy kolem mě všechno jen plyne a jedu jen na nějaký usporný režim. Mám problém se zpomalenou štítnou žlázou a s myomy v děloze. Děkuji za odpověd - Maria 49 let



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.