Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



19.09.2006

Problémy se žlučníkem, trpím bolestmí v zádech, slinivka

Dobrý den, mám již půl roku problémy se žlučníkem, trpím bolestmí v zádech na pravé straně pod žebry a je mi často na zvracení, na ultrazvuku mi zjistili nějaká zrnka v žlučníku.Nyní jsem měla znovu žlučníkové potíže, které po bylinkových čajech a Cholagolu vymizely, avšak mě teď bolí přesně na opačné straně vlevo pod žebry, takže myslím že slinivka.Chtěla jsem se zeptat, jestli jde žlučník popř. i slinivka vyléčit přírodní formou, nebo je jen nutná operace.Je možná spojitost žlučníku a slinivky?Děkuji za odpověď.Krátká Pavlína

Hezký den,Pavlíno,spojitost je možná,nejspíše následovalo období nervového vypětí(žlučník),a poté následovalo období smutku(slinivka centrum radosti).Léčba je možná skrze bylinné směsi.Pokud si budete přát ozvěte se mi prosím na 605 456 682.


Související dotazy



Maminka po operaci žlučníku, astma

Dobrý den pane Jonáš Mám starou maminku ajejí problémy mi nedají spát.Po smrti otce žije sama v rodině bratra, který se vlastně o ní nestará.Maminka má po operaci žlučníku, trpí velmi brkáním, ačkoliv se snaží tomu zamezit, je to někdy velmi nepříjemné.Dále má potíže astmatické, aspoň to říká a večer ji mrazí nohy, takže se chodí ohřívat do vany, aby usnula. Vlastně, když ji chci pomoci a vezmu si ji k nám na pár dní, jsem z toho nejen já zmožená, protože maminka si stále na něco ztěžuje a nenechá nás vyspat.Když jí to vytknu, říká, že je nemocná a chce domů. Moc ráda bych to vyřešila, protože mám maminku moc ráda a přemýšlím, že bych si ji vzala a ujala se jí, ale vždycky ta cesta k nám na pár dní skončí jejím ublížením ať se zatínám a snažím sebevíc.Poraďte mi prosím a mockrát Vám děkuji za radu Věra


Problémy se žaludkem a žlučníkem

mám problem se žaludkem ,nebo žlučníkem,hlavou-bolestí děkuji


Problémy se žlučníkem a žlučovými kameny, podrážděná slinivka

Dobrý den, mám prosbu - mám problémy se žlučníkem a žlučovými kameny, před 14 dni mi dělali ERCP(vyndavání zaseklých kamenů ze žlučovodů - otřesný zážitek), doporučili mi operaci- odstranění žlučníku, z té mám samozřejmě strach. Ke všemu se mi podráždila i slinivka, jsem celkově hodně unavená, mám suchou kůži, místy se mi objevuje zarudlý svědivý ekzém a aby toho nebylo málo, ani 4 měsíce po vysazení antikoncepce(používala jsem ji 4 roky) nemenstruuji. Poradíte mi, prosím? Děkuji.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.