Poradna léčitele Jonáše
 


Léčitel - Zajímavé články


08.09.2022
Dlouhodobý Covid

Pokoj Vám od Jezuse Kristuse, ptám se nemocných po Covidu: Jste přesvědčeni, že když jste.....


30.08.2022
Kategorie: Cesty víry
Vyléčení a Uzdravení nemocní

Pokoj a požehnání Páně Vám, kdo čtete tento článek.Uzdravování bylinami se, tento rok, věnuji 20.....


01.02.2022
Kategorie: Cesty víry
Pro bratry a sestry v Ježíši Kristu

Bratři a sestry v Ježíši Kristu, když Pán Jezu vysílá učedníky a dalších 72, tak je.....


20.02.2021
Kategorie: Cesty víry
Covid - otevření škol?

Pokoj od Ježíše Krista nechť je s Vámi. prosím, aby zvláště četli bratři a sestry v Kristu.....


25.10.2020
Bylinky během i po Covid - 19, a byliny

Pokoj a požehnání Vám všem od Ježíše Krista, který Uzdravoval a Uzdravuje. Vícero lidí se.....



01.02.2019

Trpím na zadní rýmu

Dobrý den pane Jonáši. Obracím se na Vás o pomoc. Neustále trpím zadní rýmou. Dutiny ucpané, ráno uspaný nos a vykašlávání hlenů, co mi stekly na průdušky. Vyšetření a rentgen na ORL, vše vpořádku. Po dobrání antibiotik stav na pár dní zlepšen. Pravidelně se mi tento stav opakuje 3x do roka. Děkuji za pomoc.


Chvála Kristu, doporučil bych Vám bylinky na nestálou zadní rýmu v podobě směsí na pročištění organismu, na odhlenění, a nervan. Pokud byste si přála pomoci radou, a poté bylinky namíchat, tak se mi prosím ozvěte na 605 456 682 od 8 do 18 hodin ve všední den. Je možné volat i v sobotu dopoledne od 9 do 11 hodin. Děkuji za mail. S PánemBohem léčitel Jonáš



Související dotazy



21.02.2015 - Kategorie: Kašel | Rýma | Zadní rýma

Zadní rýma a záchvaty kašle

Dobry den, pane leciteli, uz nekolik tydnu mam bilou zadni rymu, ktera mi steka do prudusek a vyvolava zachvaty kasle. Bylo mi naordinovano 5 ruznych antibiotik, ale nic mi nepomhlo. Jsem jiz zoufala a unavena. Prosim o Vasi pomoc. Predem dekuji za odpoved. S pozdravem Vera Vukcevicova


03.12.2015 - Kategorie: Rýma | Zadní rýma

Zadní rýma, dýchací problémy

Dobrý den pane Jonáši, prosím o Vaši radu: mám 62 let, již delší dobu,  asi 5 roků, ne trvale, mě trápí asi zadní rýma?, dutiny?, nosní, krční mandle? astma?  Užíval jsem na to  i nějaké léky, spreje, které mně předepsal lékař na nosním oddělení údajně, na zadní rýmu, nebo jsem si je kupoval v lékarně, ale  moc to nepomáhalo. Nevím, zda je to od nastydnutí, nebo alergie. Není, ta zadní rýma?, trvale, ale zdá se mně, že se to zhoršuje, pocit horšího dýchání, zahlenění, něco možná opravdu jako zadní rýma. Nosem ale dýchám normálně, mám jej čistý, spíše někde vzadu pocitově cítím, že tam něco je.  Pokud na to nemyslím (zdá se mně), a nebo mě to nepřinutí k uvolňování hlenu, je to docela dobré, ale jakmile začnu si zadní rýmu uvolňovat potahováním vzduchu přez volný nos do sebe, tak mě to nutí neustále k opakování.. Pořád mám pocit, jako kdyby se hlen chtěl uvolnit, na chvíli se uvolní, ale nutí mě  to neustále k opakování. Pokud začnu dýchat pusou, tak  to nucení na uvolňování se někdy zklidní, někdy pomůže i vykloktáním slivovicí větrový bombón atd. Nejhorší je to v noci, když ležím v posteli a přinutí mě začít uvolňovat zadní hlen (posmrkováním, tahání vzduchu přez čistý nos do sebe), tak nemohu spát, nutí mě to neustále hlen uvolňovat. Pokud se snažím přestat s uvolňováním, tak cítím, že hlenu přibývá, až mě začne stékat do krku a musím si jej zase začít uvolňovat což se neustále opakuje. Je to náročné i psychicky. V noci pospávám v sedě, snažím se číst, nebo se dívat na televizi, abych na to memyslel a stav se zklidnil. Až když jsem moc unavený, tak třeba usnu. Jáno jsem unavený, bolí mě hlava, vydržet  v  práci se soustředit je těžké. Děkuji za radu, František Kučera.



Léčitel Jonáš je Vám k dispozici ve všední dny od 9 do 16 hod. na telefonu 605 456 682
Vaše dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail lecitel.jonas@seznam.cz
FaceBook léčitele
Média

Léčitel a bylinář Jonáš byl hostem v diskuzním pořadu "Máte slovo" s Michaelou Jílkovou. Na jeho záznam se můžete podívat ZDE.


Článek, komentující pořad "Máte slovo", si můžete přečíst v Parlamentních listech.


Další reakce na pořad Michaely Jílkové. Tentokrát na serveru EuroZprávy.cz.